guzel ama cok renkli bide lacivertleri sevmedim pek.. onemli olan banyoyla uyumu.. banyoda serili gormek daha guzel olurdu yorum acisindan.. bana gore degil ama emeginize saglik
çok güzel olmuş ellerine sağlık. ben de o güllerden bir sürü şey yaptım , kulaklık , şal falan herkes bayılıyor.. hatta banyoda aynanın önüne de iki tane süs olarak koymuştum çok şeker oluyorlar
Güzel olmuş ama bencede çok renkli.Birbiriyle uyumlu renkler olsa daha güzel olabilirdi.
Allah'ım ne marifetli hatunlar var ya..nasıl uğraştın o kadar.maşallah ne diyelim..çok güzel olmuş..güle güle kullan..
ellerine saglık çok güzel olmuş:)))
Ayy çok tatlı bunlar ohh ne güzel rengarenk cıvıl cıvıl içim açıldı valla
Güle güle kullan canım ellerine sağlık
yumakları aynı markadan almaya özen gösterdim ama genede iplik farkı vardı yumaklar arasında canım ama her yumaktan 2 yumak falan bazılarından 1 yumaktan 20 motif çıktı bazısından 15 falan değişiyor ama dikerken birleştirdiğin için motif eksik kalıyo o yüzden her renkten 2 şer yumak alsan yeter canım
Tamam canım çok sağol bende kafama koydum yapacam
Teşekkür ederim açıklaman için ama son soru
Hangi ip bu bildiğimiz lif ipi felan mı bide altına ne diktin bunların kaymaması için
Bide son soru canım hakkını helal et baya sıkı yapmışsın aralarını nasıl birleştrdin hiç anlaşılmıyo
İyi başarmışsın
maşallah çok güzel görünüyor ellerine sağlık emeğine değmiş güle güle kullanmak nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?