• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü El emeğimm Göz nurumm klozet takımımmm

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
kızlar ben bunun halı şeklinde yapılmışını bi mağazada gördüm ve dedim ki ben bunu yaparım (mağazadaki fiyatı 2700tl idi) baktım altına üstüne napmışlar dedim halı kadar büyük yapamam ama klozet takımı yapabilirim dedim ve gittim yumakları aldım rengarenk istedim ve sonuç bana göre mükemmel bi klozet takımım oldu sizce nasılll paylaşmak istedimm :16::16
$DiMpLe & ArRiVe1295.jpg

guzel ama cok renkli bide lacivertleri sevmedim pek.. onemli olan banyoyla uyumu.. banyoda serili gormek daha guzel olurdu yorum acisindan.. bana gore degil ama emeginize saglik

çok güzel olmuş ellerine sağlık. ben de o güllerden bir sürü şey yaptım , kulaklık , şal falan herkes bayılıyor.. hatta banyoda aynanın önüne de iki tane süs olarak koymuştum çok şeker oluyorlar :32:

Allah'ım ne marifetli hatunlar var ya..nasıl uğraştın o kadar.maşallah ne diyelim..çok güzel olmuş..güle güle kullan..

guzel ama cok renkli bide lacivertleri sevmedim pek.. onemli olan banyoyla uyumu.. banyoda serili gormek daha guzel olurdu yorum acisindan.. bana gore degil ama emeginize saglik

yalnız fotoğrafta öyle çıkmış ama lacivert yok içinde onlar mor :44: eylülde evleniyorum bu benim çeyizim o yüzden evlenene kadar banyodaki serili halini atamıyorum malesef :34:

çok güzel olmuş ellerine sağlık. ben de o güllerden bir sürü şey yaptım , kulaklık , şal falan herkes bayılıyor.. hatta banyoda aynanın önüne de iki tane süs olarak koymuştum çok şeker oluyorlar :32:

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim evet bende daha önce atkı şal falan yapmıştım bu güllerden :16: bende süs olarak koyabilirim aynamın önünede bana da fikir vermiş oldun :34:

Güzel olmuş ama bencede çok renkli.Birbiriyle uyumlu renkler olsa daha güzel olabilirdi.

canım ben rengarenk olsun istedim ama başka renklerle mesela kahve ve kremle çok güzel olur ama renklerin çok uyumsuz olduğunu düşünmüyorum çünkü tamamen cıvıl cıvıl renkleri koydum bi kahverengi ve mor var koyu olan ama tabiki saygım var görüşünüze teşekkür ederim.

Ayy çok tatlı bunlar ohh ne güzel rengarenk cıvıl cıvıl içim açıldı valla:21:
Güle güle kullan canım ellerine sağlık:16:

Ay son sayfa açılmıyor
Canım ya peki kaç ip gitti buna

yumakları aynı markadan almaya özen gösterdim ama genede iplik farkı vardı yumaklar arasında canım ama her yumaktan 2 yumak falan bazılarından 1 yumaktan 20 motif çıktı bazısından 15 falan değişiyor ama dikerken birleştirdiğin için motif eksik kalıyo o yüzden her renkten 2 şer yumak alsan yeter canım

yumakları aynı markadan almaya özen gösterdim ama genede iplik farkı vardı yumaklar arasında canım ama her yumaktan 2 yumak falan bazılarından 1 yumaktan 20 motif çıktı bazısından 15 falan değişiyor ama dikerken birleştirdiğin için motif eksik kalıyo o yüzden her renkten 2 şer yumak alsan yeter canım

Tamam canım çok sağol bende kafama koydum yapacam:1:
Teşekkür ederim açıklaman için ama son soru
Hangi ip bu bildiğimiz lif ipi felan mı bide altına ne diktin bunların kaymaması için
Bide son soru canım hakkını helal et baya sıkı yapmışsın aralarını nasıl birleştrdin hiç anlaşılmıyo
İyi başarmışsın:46:

Tamam canım çok sağol bende kafama koydum yapacam:1:
Teşekkür ederim açıklaman için ama son soru
Hangi ip bu bildiğimiz lif ipi felan mı bide altına ne diktin bunların kaymaması için
Bide son soru canım hakkını helal et baya sıkı yapmışsın aralarını nasıl birleştrdin hiç anlaşılmıyo
İyi başarmışsın:46:

bildiğin yün yumağından ördüm bu gülleri canım ama tığda tabiki :34: altına ne yapayım ne yapayım diye düşünürken carrefourda uyduruk altında kayması falan olmayan 10 liraya satılan bi klozet takımı buldum incecik bişi şansa rengide renkliydi (ama çoğu yerde gordum sonra onlardan ) :23: onun koydum üstüne gülleri dikmeye başladım büyük yorgan iğnesiyle normal yün yumakların ipiyle canım birbirinin üstüne sıkı sıkı getirmeye çalıştım en son kaymazı koydum altına onunda dikişi gözükmesin diye kenarlarından diktip oldu bitti inşallah sende başlarsın hemen biter canım :16:

Ben böyle şeyleri pek sevmem hoşuma gitmez...
Bunuda beğenmedim.
Ama ciddi bi emek sarfedilmiş.
Eline sağlık rabbim kullanmaya nasip etsin

Back