El Emeği Kişiye Özel Keçe Kapı Süsü-Bebek Şekeri-Diş Buğdayı-Doğum günü… Ne ararsan..

GNCgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
290
4
Aşağıda sadece kendi yapmış olduğum ürünleri paylaşıyorum.
Arzu edenlere farklı modellerde istege göre de çalışılabilinir. Örnek fotolar gönderebilirim ne tarz bir şey istediğinizi söylemeniz yeterli :) Bu tarzı bilenler az çok piyasa araştırması yapmıştır. Piyasaya göre uygun fiyatlı yapıyorum…

İşte ürünlerimm:)

Puset temalı kapı süsüm. Aynı pusetin küçüğü bebek şekeri olarakta yapılabilir…. İsim çok uzun olmadıgı müddetçe böyle balonlara yazılabilir uzun olursa çok karışık olabilir gibi düşünüyorum …bulutlar yapılır bulutlara isim yazılabilir…

KAAN kapı süsüm ve takım olarak yaptıgım kuş yuvası… İstege göre dolap kulpu süsü olarakta kullanılabilir. Yada duvarınızı süsleyebilir…

NEHİR İDİL… Ben bunu çok begeniyorumm…. Takıma uygun olarak yaptıgım tulum ve lavantalı kalp kapı kulpu süsüm…İstenilen renge göre çalışılabilinir. değişiklikler yapılabilinir…
Kalp ve tulum bebek şekeri doğum günü organizasyonu diş bugday partisi için de düşünülebilir...

Veee ARAS Kapı Süsüm… Çok emek harcandı ama değdi çok şeker cıvıl cıvıl rengarenk bi çalışma oldu. İstenilen renk ve değişikliklerle çalışabiliriz…

Her figür hayvan tekli olarakta dogum günleri bebek şekeri içinde uyarlanabilir…

ZEYNEP Kapı süsü çalışmam… Pembeler bu kıza çok yakıştıı… Tulum ve lavantalı kalp dolap kulpu süsü yine aynı şekilde bebek şekeri dogum günü için de düşünülebilir...

LEYLAA Kapı süsüü çalışmam… Kırmızıyı sevenlere… :)

ZEYNEP Kapı süsü çalışmam. Yuvarlak kısmı tay tüyü kumaş ile kapladım. Kalan yerler keçeye devam :)

MUHAMMED EMİR Kapı süsü… Denizci temalı çalışmam…

Son düzenleme:

Merhaba ozelden dondum size .grusmek uzere

merhaba. daha önce de yazdım ama cevap vermediniz. zeynep kapı süsünü çok beğendim. halen yapıyor musunuz? Gerçekten farklı olmuş piyasadakilerden. bir an önce sizinle görüşmek istiyorum bunun için. sizden cevap beklediğim için başka bir yere henüz bakmıyorum. dönüş yaparsanız sevinirim.

merhaba kusura bakmayın yazdığınız mesajı şimdi gördüm. evet yapıyorum özelden size telefon numaramı yazıcam watsap ınınz varsa ayrıntılı görüşebiliriz. görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…