El emeği göz nuru mu, yoksa hazır mama mı?

Sissillia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
80
0
86
43
Kocaeli
Çocuklarımızın gelişiminde hormonsuz gıdaların önemi büyük. Keşke eski zamanlardaki ürünlerle mamalarımızı hazırlayabilseydik.Şimdi hazır mamalar var organik olarak. Acaba onları yedirmek sizce doğru mu? Ne kadar organikte olsalar bozulmamaları için katkı maddesi içeriyorlar.
Görüşlerinizi merak ediyorum.Ben mamalarımı kendim hazırlama taraftarıyım. O öğünlük, taze taze hazırlıyacağım.Bebeğim şuan 4 aylık ve sadece anne sütüyle tanıştı.Onun için en iyisini istiyorum. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim...

ben kavanoz mamalarının katkı maddesi içerdiğine inanmıyorum,daha doğrusu inanmak istemiyorum.İçeriğini okuyunca yazmıyor görünüyor ama...Ben de kendim hazırlıyorum ama bazen zamanım yoksa da veriyorum.

bende bir yazıda okumuştum dünyada tek katkı maddesi olmayan ürünler bebek mamaları ve ürünleri diye yazıyordu..çok açıklayıcı bilgi vermişlerdi ama yinede acaba diyor insna hani üreticilere güvenimiz pek kalmadı ama kendi yaptığımız için kullandıüımız meyve sebzedede neler varr allah bilirr..allah yardımcımız olsunn..

Bende mamaların katkısız oldukları konusunda yazılar okumuştum ama insan dediğiniz gibi güvenemiyor.Dışardan alınan meyve ve sebzeleride mümkün olduğunca hormonsuz olması için mevsiminde yemeye çalışıyorum. Ama insan korkuyor tabi...

ben asla güvenmiyor organik olduklarına hapsi reklam için ilgi çekmek için ve tabiki pratik hazır hemn aç yedir... mecbur kalmadıkça kullanma taraftarı değilim en güzeli mevsimine göre sebze - meyva püreleri yapıp yedirmek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…