Nişan El Çiçeğimde hazırr :)) Nişana Hazırım :D

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Aminnn canımmm çoook teşekkür ederimm
Sabah 6'da kalkıcama ama halaaa heyecandan uyuyamıyorumm
Rabbim bu heyecanları en güzel şekilde cümlemize yaşatsın inşaAllahhh

peri masalının perisi yıne guzel ugraslarda.
maasallah canım Rabbım hep mutlu etsın ınsallah seni.amin.

herşey harika mükemmel el emeği göz nuru dilerim bugun senin için hayatının en güzel günlerinden biri olur sevdiğine kavuşmaya bir adım daha yaklaşıcaksın bu nişanla rabbim mutluluğunuzu daim etsin benimde hastalığımdan dolayı ( 2haftadır salya sümük dolaşıyorum ) 13 ekime ertelendi bende bu hafta yaptığım herşeyi paylaşıcam .. öpüyorum tatlım seni yarın her detayı bekliyoruz

canım el çiçeğin harika olmuş
nişan bugün snırım. hayılı uğurlu geçer inşallah

mutluluklar cnm topiklerini daha önceden biliyorum ve tüm mekanın fotolarını bekliyoruz ona göre çünkü baya özendin ve hazırlandın allah yardımcın olsun allah utandırmasın tekrardan mutluluklar

Hepinize desteğiniz için çoook teşekkürler :) Nişan umduğumuzdan da harika geçti çoook şükür :) Gelenler düğünden farkı yoktu hiç bitmesin istedik dediler :) Salondaki masalar sandalyeler de nişanlığımla aynı renkti zaten :) Yaptıklarım ve gelen bohçalar ve çiçeğim bile aynı renkti :) hatta pasta bile Herkes bu bütünlüğü konuştu çok çok güzeldi Rabbim herkese böyle güzellikler yaşamayı nasip etsin inşaAllahhhh

Çoook mutlu ol böyle :) ne kadar güzel içine sineni yaptıysan daha güzeli yok demektir :)Allah tamamına erdirsin merakla bekliyoruz

harika çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin ayrıntıları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…