• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan El Çiçeğimde hazırr :)) Nişana Hazırım :D

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

perimasalininperisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
326
44
118
$fotoğraf (17).jpg $fotoğraf (16).jpg

:12:

İlgilenen olursa uygun fiyata istenilen renk ve modelde yardımcı olunurrr kızlarr :)

Son düzenleme:
Aminnn canımmm çoook teşekkür ederimm :54:
Sabah 6'da kalkıcama ama halaaa heyecandan uyuyamıyorumm :1:
Rabbim bu heyecanları en güzel şekilde cümlemize yaşatsın inşaAllahhh

peri masalının perisi yıne guzel ugraslarda.:nazar:
maasallah canım Rabbım hep mutlu etsın ınsallah seni.amin.

herşey harika mükemmel el emeği göz nuru :nazar::nazar::nazar: dilerim bugun senin için hayatının en güzel günlerinden biri olur sevdiğine kavuşmaya bir adım daha yaklaşıcaksın bu nişanla rabbim mutluluğunuzu daim etsin :16::16::16::nazar::nazar::nazar: benimde hastalığımdan dolayı ( 2haftadır salya sümük dolaşıyorum ) 13 ekime ertelendi bende bu hafta yaptığım herşeyi paylaşıcam .. öpüyorum tatlım seni yarın her detayı bekliyoruz

mutluluklar cnm topiklerini daha önceden biliyorum ve tüm mekanın fotolarını bekliyoruz ona göre:34: çünkü baya özendin ve hazırlandın allah yardımcın olsun allah utandırmasın tekrardan mutluluklar:16::16:

Hepinize desteğiniz için çoook teşekkürler :) Nişan umduğumuzdan da harika geçti çoook şükür :) Gelenler düğünden farkı yoktu hiç bitmesin istedik dediler :) Salondaki masalar sandalyeler de nişanlığımla aynı renkti zaten :) Yaptıklarım ve gelen bohçalar ve çiçeğim bile aynı renkti :) hatta pasta bile :D Herkes bu bütünlüğü konuştu çok çok güzeldi Rabbim herkese böyle güzellikler yaşamayı nasip etsin inşaAllahhhh

Hepinize desteğiniz için çoook teşekkürler :) Nişan umduğumuzdan da harika geçti çoook şükür :) Gelenler düğünden farkı yoktu hiç bitmesin istedik dediler :) Salondaki masalar sandalyeler de nişanlığımla aynı renkti zaten :) Yaptıklarım ve gelen bohçalar ve çiçeğim bile aynı renkti :) hatta pasta bile :D Herkes bu bütünlüğü konuştu çok çok güzeldi Rabbim herkese böyle güzellikler yaşamayı nasip etsin inşaAllahhhh
Çoook mutlu ol böyle :) ne kadar güzel içine sineni yaptıysan daha güzeli yok demektir :)Allah tamamına erdirsin merakla bekliyoruz :nazar:

harika çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin ayrıntıları bekliyoruz :16::16::16:

Back