• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El bileğinde ganglion kisti

Elifim0713

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
183
100
28
39
Kızlar bileğimde bezelye gibi bi kist cikmisti doktora gittim dün şırıngayla cekti sıvıyı. Bugün açtım sargıyı. Şişlik duruyor gibi ama morluk ve elimdede şişlik var. Acaba iner mi ki yaşayan oldu mu daha önce yoksa kisti tam alamadı mı doktor ki

Benimde aynı kist ayağımın kenar kısmında çıktı. 4 yıl önce ameliyatla aldırdım. Üreyen bir cins olduğu için kistin yerine dikiş attıki tekrar çıkmasın diye ama ne yazikki tekrar çıktı. Bazen çok şiddetli ağrısı oluyor. Şırıngayla çekilebilecek birşey değildi benim ki bildiğin kemikleşmişti

Gećmiş olsun canim. Benimkini şırıngayla cektiler 1 gun sonra sargıyı açtım hala şişti anlamadım yam cekemedi mi ki doktor

Merhaba acaba sizinde sürekli ağrınız var mıydı ? 5 gün önce uyandığımda ağrı ile karşılaştım sonra elledigimde o eline kemik gibi beze gibi sivri halde geldi büyük ihtimalle ganglion kisti ama şuan bebeğimi doğurmak üzereyim diye erteledim ortopedi ve travmatoloji ye mi gittiniz ? 😕 Başka yöntem yok mu şırınga haricinde

benim sag kol bilegimde 1 yil önce çıkmıştı. sert bezelye büyüklüğünde idi. çok agri yapiyordu. bazen kolumu kaldıramıyordum. tekrar çıktığıni duydugum için aldirtmadim. onla yaşamaya alıştırdım kendimi. dün yolda yürürken ayağım takildi düşerken ellerimi koydumm yere bir ses duydumm. kolumm agridi 1 saat baktimm kist kaybolmuş. ama yer edindigi icin kist yeri belli sanirimm tekrar merhaba diyecekk 😥bu arada benm ayak bilegimin arka kisminda da var. neden cikiyir bilmiyirumm. agridigi dönem de ayagimin uzerine basamiyirumm.

Benim sol bileğimde iç tarafta var doktora gittim bişey olmaz ağrı yapınca soğuk kompres yap geçer dedi fakat elimi çok kullandığım zaman ağrı yapıyor tekrar doktoruma gideceğim size bilgi veririm kızlar.

Gećmiş olsun canim. Benimkini şırıngayla cektiler 1 gun sonra sargıyı açtım hala şişti anlamadım yam cekemedi mi ki doktor

Kızlar bileğimde bezelye gibi bi kist cikmisti doktora gittim dün şırıngayla cekti sıvıyı. Bugün açtım sargıyı. Şişlik duruyor gibi ama morluk ve elimdede şişlik var. Acaba iner mi ki yaşayan oldu mu daha önce yoksa kisti tam alamadı mı doktor ki

Tekrar doktora gittiniz mi iyileşti mi bileğiniz bana bilgi verirsen çok sevinirim çünkü bende de var aynı sorun

Kızlar doktora gittim çare bulamadım. Ameliyat dedi ama ameliyat sonrası da riskli olduğu için kabul etmedim. Hasan hüsnü eren diye bir doktor var instagramda iyot üzerine ćalışmaları var. Kistin üzerine 1 damla damlatıp kisti yok olanlar olmuş. Bende Deneyeyim ne olacak dedim. Denedim ve 1 ay içinde kist küçüldü ve kayboldu. Geçenlerde ters bir hareket ettim tekrar çıktı şimdi yine kullaniyorum. İyot solisyon % 2 lik diye geçiyor

Kızlar doktora gittim çare bulamadım. Ameliyat dedi ama ameliyat sonrası da riskli olduğu için kabul etmedim. Hasan hüsnü eren diye bir doktor var instagramda iyot üzerine ćalışmaları var. Kistin üzerine 1 damla damlatıp kisti yok olanlar olmuş. Bende Deneyeyim ne olacak dedim. Denedim ve 1 ay içinde kist küçüldü ve kayboldu. Geçenlerde ters bir hareket ettim tekrar çıktı şimdi yine kullaniyorum. İyot solisyon % 2 lik diye geçiyor
Merhaba, benim de bi on gundur var ve sinir bozucu bi agri sizisi var gece gunduz. Ben daha onceden de bi iki kez gormustum. Kemik cikintisi sanmistim. Cok da onemsememistim ve kaybolmustu. Ne kadar sure durdugunun ve me zaman gectigini farketmedim bile. Ama bu kez agri yapinca huzursuz oldum. İyot gercekten ise yaradi mi? Gunde ne kadar surdunuz? Elinizi islatmamaniz mi gerekiyor? Cevap verirseniz sevinirim.

Benim sol bileğimde iç tarafta var doktora gittim bişey olmaz ağrı yapınca soğuk kompres yap geçer dedi fakat elimi çok kullandığım zaman ağrı yapıyor tekrar doktoruma gideceğim size bilgi veririm kızl
benim sag kol bilegimde 1 yil önce çıkmıştı. sert bezelye büyüklüğünde idi. çok agri yapiyordu. bazen kolumu kaldıramıyordum. tekrar çıktığıni duydugum için aldirtmadim. onla yaşamaya alıştırdım kendimi. dün yolda yürürken ayağım takildi düşerken ellerimi koydumm yere bir ses duydumm. kolumm agridi 1 saat baktimm kist kaybolmuş. ama yer edindigi icin kist yeri belli sanirimm tekrar merhaba diyecekk 😥bu arada benm ayak bilegimin arka kisminda da var. neden cikiyir bilmiyirumm. agridigi dönem de ayagimin uzerine basamiyirumm.
Merhaba tekrar cikti mi acaba

Merhaba, benim de bi on gundur var ve sinir bozucu bi agri sizisi var gece gunduz. Ben daha onceden de bi iki kez gormustum. Kemik cikintisi sanmistim. Cok da onemsememistim ve kaybolmustu. Ne kadar sure durdugunun ve me zaman gectigini farketmedim bile. Ama bu kez agri yapinca huzursuz oldum. İyot gercekten ise yaradi mi? Gunde ne kadar surdunuz? Elinizi islatmamaniz mi gerekiyor? Cevap verirseniz sevinirim.
Merhaba. Evet benimde ağrılarım oluyordu. İnanın bardak taşısam ağrı yapıyordu. İyotu her gün bir defa üzerine kulak çöpü ile sürdüm. Islatmamak diye bir şey yok. Zaten hemen deri iyotu emiyor günlük yasamınıza devam ediyorsunuz.

Merhaba. Evet benimde ağrılarım oluyordu. İnanın bardak taşısam ağrı yapıyordu. İyotu her gün bir defa üzerine kulak çöpü ile sürdüm. Islatmamak diye bir şey yok. Zaten hemen deri iyotu emiyor günlük yasamınıza devam ediyorsunuz.

Eklentiler

• Screenshot_20220715-000721_Chrome.webp
    Screenshot_20220715-000721_Chrome.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 314
tekrar merhaba dedi

Merhaba, nereden temin ettiniz, internetten orjinal gelmeyebileceğini okudum. Bir de saf şekilde mi damlattınız yoksa su ile seyrelterek mi?
Hepsi burada sitesinden almistım ben. Memnun kaldım. Baya yorum var altında okuyup karar verebilirsiniz. Yüzde 2 lik iyottan 1 damla seyreltmeden damlattım her gün.

Ben yaşadim birebir ayni nohut kadar bi kistti şırıngayla cekti ve 1gün hiç açma sargiyi dedi. Zamanla az olan şişlikte indi ve hic tekrarlamadi bir daha. İnşallah sizinde tez zamanda iyileşir ve tekrarlamaz 🤲🏻

Back
X