El... bakınızzzz

Munis KADIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
132
166
26
Kizlar esimle her gün, bazen gunde 2 kere iliskiye gireriz hem de uzun uzun. Ben elimi kullanmadan orgazm olamıyorum. İnanın çok rahatsızım artık...

Hergün hem de uzuuuun uzuuun hem de 2 kere ilişkiye girerken (Daha öğlen tam tersini yazmışsınız bu kadar çabuk kıvırmasaydınız bari) nasıl elsiz orgazm olamıyorsunuz ilginç , belki yemek , bulaşık derken ayrı koltuklarda yığılıp kaldığınız içindir. Derdinizi doğru anlatsanız da yardımcı olan çıksa keşke. Siz tam hazır olmadan ilişki gerçekleşiyordur , ön sevişmeyi uzun tutun

Arkadasim, senin hic tatil gunlerin yok mu. Tatil gunumuz olabilir mi acaba. Her gece yataga girdiginde ya da isinin ortasinda yapmak vakit gerektirmez. Ben de salaktim ya atacagim....

Ha tamam pardon uzun uzun deyince ben gerçekten uzuuun uzuun sandım vakit gerektirmeyecek kadar oldu bittiye getiriyorsanız normalmiş elsiz olmaması, neyse ben şu köşede biraz düşüneyim

Bekarken elimle yaptigimdan acaba diyorum ona mi alistim. Birde bazi pozisyonlar el olmasini kolaylasitiriyor, kisacasi her turlu elle

Eh zaten klitorisi elle uyarmak gerekir ordan da zevk almak istiyorsan
Günde 2 kez ve hergün oluyorsa hepsinde zevk alamaman normal
Bu da organ yani şarjlı motor değil ki
Evet. Bosaliyorum, sevk aliyorum normaal yaparjen ama orgazim olmam icin (titreme ve kasilma) el sart ... o cok yaptigimiz zamanlarda, ilk evlendigimizde cok yapiyorduk, bir kac kere sonunda esiminki artik kalkmiyordu. Motor bozuluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…