Çocuk Hastalıkları El ayak hastalığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yenna

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
947
1.550
3 yaş oğlumda el ayak hastalığı diye bir hastalık başladı. Aile hekimine götürdüm teşhisi o koydu. Tedavisi olmayan bir hastalık olduğu için ilaç vermedi. Bağışıklığın kendisinin halletmesi gereken bir hastalık bu biliyorsunuz (rota gibi). Antibiyotik verilmiyor bu yüzden. Ateşimiz hiç olmadı belki de bu hafta öksürdüğü için doktorumuz iburomin yazmıştı ben buna bağlıyorum. Dün kalça kısımı hariç başka bir yerinde yoktu. Pişik sandım ve krem sürdüm. Ama sabah baktığımda kolları ayakları dizleri ve diz kapaklarının altında da vardı. Işık tuttup baktığımda üst damağında da gördüm aynı kabarcığı. Kaşındığını söylüyor. Az önce duş aldırdım. Doktor günlük duş aldırmak dışında öneri vermediği için.
Çocuğu geçiren bir anne varsa bizi bilgilendirsin.
Neler yaptınız? Hangi gıdalardan vermeliyim? Yarın doktora takviye sormaya gideceğim. Ama çok endişeliyim kendimi kötü hissediyorum onu rahatlatmak istiyorum.

Cok gecmis olsun. Yakin zamanda arkadasimin oglu oldu. Agzindaki yaralardan ilk 3 gun yemek yiyemedigini soyledi. Yogurt kefir sutlac gibi alternatiflerle bu sureci atlatmis. Ek olarak kendisi eczanede agiz bakim solusyonu yaptirmisti. Agizdaki yaralar daha cabuk iyilessin diye. Baska yapilacak birsey yok, kendiliginden 5-7 gune geciyormus. Anne icin zor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…