- 26 Ekim 2022
- 947
- 1.549
3 yaş oğlumda el ayak hastalığı diye bir hastalık başladı. Aile hekimine götürdüm teşhisi o koydu. Tedavisi olmayan bir hastalık olduğu için ilaç vermedi. Bağışıklığın kendisinin halletmesi gereken bir hastalık bu biliyorsunuz (rota gibi). Antibiyotik verilmiyor bu yüzden. Ateşimiz hiç olmadı belki de bu hafta öksürdüğü için doktorumuz iburomin yazmıştı ben buna bağlıyorum. Dün kalça kısımı hariç başka bir yerinde yoktu. Pişik sandım ve krem sürdüm. Ama sabah baktığımda kolları ayakları dizleri ve diz kapaklarının altında da vardı. Işık tuttup baktığımda üst damağında da gördüm aynı kabarcığı. Kaşındığını söylüyor. Az önce duş aldırdım. Doktor günlük duş aldırmak dışında öneri vermediği için.
Çocuğu geçiren bir anne varsa bizi bilgilendirsin.
Neler yaptınız? Hangi gıdalardan vermeliyim? Yarın doktora takviye sormaya gideceğim. Ama çok endişeliyim kendimi kötü hissediyorum onu rahatlatmak istiyorum.
Çocuğu geçiren bir anne varsa bizi bilgilendirsin.
Neler yaptınız? Hangi gıdalardan vermeliyim? Yarın doktora takviye sormaya gideceğim. Ama çok endişeliyim kendimi kötü hissediyorum onu rahatlatmak istiyorum.