Ekstrasistol yani ek atım yaşayan var mı?

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
44
Balıkesir
korkutuyor beni daha öncede oluyodu hamilelikte çok fazla her dk oluyo her iki atımdan biri ek atım oluyo inşşlh geçer korkuyorum yaşayanlar varmı dr önemli deil desede kadın doğumcu önemli dio napcam bilmiyorum özlemle beklediğim 8 yıldr kokusuna hasret bebğimi büyütmek istiyorum 20 gün sonra doğum var korkuyorummm

ben 8 aylık hamileyim ekstralar bende de çok sık oluyor.ama doktorum korkmama gerektiğini hamilelikte daha da artabileceğini söylemişti.kafana takma bunu söylemek çok kolay biliyorum ama takdıkça peşini bırakmıyor

çok haklısın canım 5bucuk aylıkken oldu şimdiye kadr ölmedim inşllh bi sorun olmaz yaşamayı öğredim

bende bu sorunu 15 gündür yaşıyorum kardiyoloji bölümüne gittim eko ekg falan yapıldı teşhis koyuldu altta yatan başka bir sebep olmadığı için sadece ilaç tedavisi verildi 3 ay kullanıcam ilacımı.doktorum zamanla düzeleceğini stresin tetiklemiş olabilceğini söyledi.

Merhaba ekstrasıstollerle nasıl bas ettınız hamılelık boyunca dogumda neler yasadınız normal dogum yapabıldınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…