korkutuyor beni daha öncede oluyodu hamilelikte çok fazla her dk oluyo her iki atımdan biri ek atım oluyo inşşlh geçer korkuyorum yaşayanlar varmı dr önemli deil desede kadın doğumcu önemli dio napcam bilmiyorum özlemle beklediğim 8 yıldr kokusuna hasret bebğimi büyütmek istiyorum 20 gün sonra doğum var korkuyorummm
korkutuyor beni daha öncede oluyodu hamilelikte çok fazla her dk oluyo her iki atımdan biri ek atım oluyo inşşlh geçer korkuyorum yaşayanlar varmı dr önemli deil desede kadın doğumcu önemli dio napcam bilmiyorum özlemle beklediğim 8 yıldr kokusuna hasret bebğimi büyütmek istiyorum 20 gün sonra doğum var korkuyorummm
ben 8 aylık hamileyim ekstralar bende de çok sık oluyor.ama doktorum korkmama gerektiğini hamilelikte daha da artabileceğini söylemişti.kafana takma bunu söylemek çok kolay biliyorum ama takdıkça peşini bırakmıyor
bende bu sorunu 15 gündür yaşıyorum kardiyoloji bölümüne gittim eko ekg falan yapıldı teşhis koyuldu altta yatan başka bir sebep olmadığı için sadece ilaç tedavisi verildi 3 ay kullanıcam ilacımı.doktorum zamanla düzeleceğini stresin tetiklemiş olabilceğini söyledi.