Saç Rengi ve Saç Boyama ekstra bakım önerisi olaan :(

gamze10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
64
0
86
39
Balıkesir
kızlar artık herkes öğrendi siyah saçlarımı açtırdım,ilk gün anlamamıştım fönlüyken falan nekadar yanıp yanmadığını ama gece saçımı yıkadım ve ıslakken çektiğim saç koptu ve elimde kaldı,lastik gibi uzuyolaaarr çok moralsizim aklımı saçımdan başka bişiye veremiyorum..uçlar gitmiş anlıcanız bide uçlardan 3-4 cm kestirmiştim..önerebileceğiniz bişiler varmı ekstra bakım olarak,nasıl toparlanır bu saç yaaa

zeytin yağı limon sirke karıştırıp saçıma sürüyordum.yarım saat bekletiyordum kurumuş saçlarımı besliyor hemde parlaklık veriyordu.ben böyle baya toparlamıştım haftada 2gün yapıyordum.şimdi bende yeniden başlıcam sanırım çünkü saç rengim berbat açılıp düzeltilmesi lazım

saol cnm çok teşekkürler..sirke ne sirkesi peki farkedermi? valla mecbur fön çekiyorum çünkü salamıyorum..böle bi topak oluyo kafamda saçlarım resmen..fönde zararlı ama başka çarem yok bi müddet böle idare edicem sonra 2şer cm kestiricem artık napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…