How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eksik olan tarafimiz aslinda...

karanfil28

4 eylül :)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
670
1
296
42
Diğer
--------------------------------------------------------------------------------

evet kizlar bende anlatmak istiyorum hayatimdaki büyük eksikligi ve farkinda olmadigimi..
16 temmuz 2005 te evlendik.istanbuldan almanyaya geldigim icin cocuk düsünmüyoduk ilk zamanlar.
okul ehliyet falan derken zaman baya bi gecmis farkinda olmadan.
evet dedik simdi zamani ama biraz bekledik bebegimize kavusmayi.neyse derken 31 aralik 2008de tamda yeni yila girerken hamile oldugunu ögrendik.tabi dünyalar bizim oldu.yeni yil öyle gelmistiki bize sevinc doluyduk.hersey güzel giderken kontrollerde 2li tarama testi yapildi ve ense kalinligi olmasi gerekenden cok yüksek cikmisti.moralimiz altüst olmustu.dünya basima yikilmisti.özel klinige yolladi dr.um.ordada ayni sonuc:( daha sonra dr.ya 17.haftayi bekliyceksiniz dedi yada plasentadan doku alicaz dedi.sonuc kötü cikarsa hamilelige son vericeklerdi.17.haftayi beklememe imkan yoktu tabi hemen ne oluyosa o yapilsin dedim ve biopsi yapildi.2 gün bana gecmedi sonuclari almak icin ve cok sükürki sorun yok korkmaniza gerek yok dedi dr.havalara ucmustuk esimle..
daha sonra hamileleigimde hic sorun yasamadim taaki dogum anina kadar.
dogumdan 2 gün önce nisan olayi oldu.sancilarim siklasti.normal dogum olarak karar verilmisti.hastaneye yatirdilar beni.sancilar gelip gidiyo tabi neyse gece 1 de suyum geldi.sancilara devam tabi.3.30da belden assasini uyusturdular.o islem olduktan sonra yarim saat icinde dogum olmasi gerekiyomus ama bende bi türlü dogum olmadi.ertesi gün saat 11.30 da acilen sezeryana aldilar ve yavruma kavustum.sezeryan hakkinda olumsuz seyler yazan arkadaslari anlamiyorum sahsen cok rahatti 2.gün dus bile aldim.haa bu normal dogumda olan bisey.ama normal yapcam diye bise yok cünkü ben normal diye gittim ama kismette sezeryan olmak varmis.önemli olan saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak hangi yolla aldigimiz önemli degil.dogumdan 10 gün sonra safra kesemde tas oldugu cikti ve acil ameliyat olmam gerektigini ögrendim.cok aglamistim duydugumda.tas sancisida cok kötüydü.allah kimseye vermesin.ama ondanda kurtuldum cok sükür.allah herkese hayirli ve saglikli dogumlar nasip etsin insallah..

Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz elbette.ınş. bizlerde kolayca,sancısız,sağlıklı bir doğum yaparız...

Back