Ekşi Sözlük'ten: 8 Haziran'da İstikrarın Bozulduğunun Kanıtı Olan 21 İronik Entry

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Seçim öncesi birçok siyasetçinin diline pelesenk olmuş tabirler: İstikrarın bozulması, geçmişte yaşanan karneyle bakkala gitmeler, tüp kuyrukları... Bakalım bu istikrar bozulması ekşisözlük yazarlarını nasıl etkilemiş, nasıl bir 8 Haziran sabahına uyanmışlar, ve '8 Haziran 2015 köyümdeki camilerin ahıra dönüşmesi' başlığına hangi entryleri girmişler..

'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak..'

Onedio

izmirli kızlar kürtlere biji biji yapıyordu, hiç utanmıyor musunuz diye bağırdım

biji ne demek hiç bi fikrim yok bu arada

ayyy ne güldüm buna ama ben 18 zi göremedimm..

Bu insanların işi gücü yok mu hiç üşenmeyip entry girmişler
Yalnız bizim milletin zekasına hayranım, ciddiyim valla, acayip bir espri yeteneğimiz var, bunu Gezi'de de gördük.
Atatürk Türk milleti zekidir derken potansiyelimizi biliyormuş, biz eğitimimiz hak ettiğimiz seviyeye gelse, maddi zorluklarımızdan sıyrılsak ve doğru yönlendirilsek Dünya'ya kafa yutacak Güce sahibiz.
Fakat maalesef oydu buydu derken beyinlerimiz uyuşturuluyor, geleceğe dair hayal bile kuramaz olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…