Ekşi sözlükte yazan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Goldsparkle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
395
651
Bir arkadaşım şuan hastahanede bilinci yarı kapalı yatıyor ve yardım alması gerekiyor. Aranızda ekşi sözlük yazarı varsa isim ve soyismini verdiğim kişinin ailesiyle irtibata geçilerek yardımda bulunulabilir mi? Kişinin ad soyadını özelden yazabilirim. Ekşide bu tarz yardım başlıkları görüyorum ve tedavisi için yardım edilebilir diye düşündüm. Arkadaşım şuan Ankara’da bir bakım evinde kalıyor. Salgın bitince hastahaneye tekrar yerleştirilecekmiş. Sanırım özel bir fizik tedavi alması gerekiyor. Annesi böbreğini bile satmak istedi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çok geçmiş olsun arkadaşınız için çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Yanlış anlama canım ama etrafta çok fazla yalancı var. Ben olsam valilik onayı olmadan yardımda bulunmazdım. Valilikten onay alarak daha çok yardım toplanabilir.

Bir arkadaşım şuan hastahanede bilinci yarı kapalı yatıyor ve yardım alması gerekiyor. Aranızda ekşi sözlük yazarı varsa isim ve soyismini verdiğim kişinin ailesiyle irtibata geçilerek yardımda bulunulabilir mi? Kişinin ad soyadını özelden yazabilirim. Ekşide bu tarz yardım başlıkları görüyorum ve tedavisi için yardım edilebilir diye düşündüm. Arkadaşım şuan Ankara’da bir bakım evinde kalıyor. Salgın bitince hastahaneye tekrar yerleştirilecekmiş. Sanırım özel bir fizik tedavi alması gerekiyor. Annesi böbreğini bile satmak istedi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim de ekşide hesabim var ama maddi yardımla ilgili birşey yazamam. İstediğiniz başka birşey varsa yazayım ama

Arkadaşımın adı .... Ankara Kalesinden ... oğluyla düşmüşler Ekim 2019’da. Ben sosyal medya kullanmadığımdan ve arkadaşımla senede bir kez falan görüştüğümüzden maalesef yeni haberim oldu. Annesinin YouTube’a eklediği videoları gördüm yardım alamamışlar hiçbir yerden, benim de aklıma bu geldi belki faydam dokunur diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın adı .... Ankara Kalesinden .... oğluyla düşmüşler Ekim 2019’da. Ben sosyal medya kullanmadığımdan ve arkadaşımla senede bir kez falan görüştüğümüzden maalesef yeni haberim oldu. Annesinin YouTube’a eklediği videoları gördüm yardım alamamışlar hiçbir yerden, benim de aklıma bu geldi belki faydam dokunur diye düşündüm.

Bahsettiğiniz olayla ilgili açılmış başlık sözlükte.Semih Yalçının oğlu olay yerinde vefat etmiş. Üzüldüm sanırım kızı da varmış.
Aile yardım kampanyası düzenlemek için valilikle görüşmemiş mi, bilginiz yok mu? Bu şekilde kimsenin yardım edeceğini zannetmiyorum. Zaten sözlüğün durumu malum. Olayın uyarıcı madde etkisi altında yaşandığı düşünülüyor genel anlamda. Yine de inşallah yardım eden olur, ben pek zannetmiyorum.

Arkadaşımın adı .... Ankara Kalesinden ... oğluyla düşmüşler Ekim 2019’da. Ben sosyal medya kullanmadığımdan ve arkadaşımla senede bir kez falan görüştüğümüzden maalesef yeni haberim oldu. Annesinin YouTube’a eklediği videoları gördüm yardım alamamışlar hiçbir yerden, benim de aklıma bu geldi belki faydam dokunur diye düşündüm.
Bu olayı duymustum çok üzülmüştüm . Rabbim yardımcısı olsun 😔

Ben annesiyle dün görüştüm. Hiçbir yerden yardım alamadıklarından yakındı. Özellikle valilik ya da bir kurumla görüşüp görüşmediklerini bilmiyorum, sormadım bu konuları hiç bilmediğim için. Ama başvurmuşlardır herhalde. Daha önce hiç basit sebeplerle bile hastahaneye yatan arkadaşım olmadı.

Bahsettiğiniz olayla ilgili açılmış başlık sözlükte.Semih Yalçının oğlu olay yerinde vefat etmiş. Üzüldüm sanırım kızı da varmış.
Aile yardım kampanyası düzenlemek için valilikle görüşmemiş mi, bilginiz yok mu? Bu şekilde kimsenin yardım edeceğini zannetmiyorum. Zaten sözlüğün durumu malum. Olayın uyarıcı madde etkisi altında yaşandığı düşünülüyor genel anlamda. Yine de inşallah yardım eden olur, ben pek zannetmiyorum.
Başlık Semih Yalçın’ın oğlu olarak açılmış ve arkadaşından yalnız bir kaç entryde bahsedilmiş. Tedavi beklediğinden haberleri yok. Evet olay madde etkisinde gelişmiş olabilir ama bu tedavi olmasını engellememeli.

Geçmiş olsun... Yazarım ama yardım toplama vs hakkında böyle herhangi bir yasal bir şey olmadan başlık vs açamam 😔

Başlık Semih Yalçın’ın oğlu olarak açılmış ve arkadaşından yalnız bir kaç entryde bahsedilmiş. Tedavi beklediğinden haberleri yok. Evet olay madde etkisinde gelişmiş olabilir ama bu tedavi olmasını engellememeli.

Bence de engellememeli ama yardım kampanyasında da olumlu birşey değil bu gerçekçi bakmak lazım. İmkanları ve devletin yardımı doğrultusunda tedavi olabilir denilecektir.

Maddi yardım talepleri devletin yetkili mercilerinden izin alınmadan yapılamaz.
Ayrıca ailelerin bilgisi olmadan isim soyad gibi kişisel bilgiler paylaşmayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X