• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekşi Sözlük'te Mısır'daki idamlar uygulansın kampanyası

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer

[h=2]Ekşi Sözlük'te açılan bir başlıkta Mısır'da 529 kişi hakkında alınan idam kararının bir an önce uygulanması için kampanya başlatıldı.[/h]
Mısır'da darbe yaparak Mursi'yi deviren Sisi'ye bağlı mahkeme, darbe sonrası çoğunluğunu Müslüman Kardeşler'in oluşturduğu ve darbeyi protesto eden 529 kişi hakkında idam kararı verdi.

[h=4]529 KİŞİ İDAM EDİLECEK[/h] "Şiddete teşvik" suçlamasıyla idam kararı verilen 529 kişi, 28 Nisan'da hükmün okunmasıyla idamlar uygulanmaya başlanacak. Mısır'da cezaevlerinde bulunan 529 kişi adım adım idama yürürken dünya müslümanlarının sessizliği devam ediyor.

[h=4]EKŞİ SÖZLÜK'TE "BİR AN ÖNCE UYGULANSIN" KAMPANYASI[/h] Öte yandan Twitter'la birlikte internette nefret söyleminin en büyük adresi olan Ekşi Sözlük'te de bir kampanya başlatıldı. Kampanyada "Mısır'daki idamlar bir an önce başlasın" ifadeleri yer aldı.

eksisozluk_4602.jpg

[h=4]ÖZGÜR İNTERNET İÇİN YÜRÜMÜŞLERDİ[/h] Daha önce internet kullanımına ve ifadeye özgürlük sloganları ile binlerce kişilik gösteriler düzenleyen Ekşi Sözlük'te böyle bir kampanyanın başlatılması sosyal medya üzerinden de tepkilere neden oldu.

http://www.ensonhaber.com/eksi-sozlukte-misirdaki-idamlar-uygulansin-kampanyasi-2014-04-07.html

bu vahşet için nasıl kampanya başlatırlar aklım almıyor ,
nasıl bir insanlıktır bu, kalpsiz vicdansız insanlar
kendileri idama mahkumm edilse asılsın kampanyası başlatılmasını isterlermiydi acaba yazıklar olsun !

ben kendilerini ciddiye bile almadım
hiç hoş değil bu yaptıkları

hayır alara hayır. sümüklü böceği önemseyip karşına al, ama bunları alma..

Bunlar kendilerine nasıl Müslümanım, nasıl Türküm der. Ben duyar duymaz içim acıdı. Milletimiz adına çok üzücü sosyal bir vaka. Allah ıslah etsin, başka denecek birşey yok bunlar için. :50:

Başlatılan bir kampanya falan yok, ilk entry i giren üyenin açtığı başlık sadece. Sanki imza toplanmış, büyük bir kampanya başlatılmış şeklinde lanse edilmesi çok komik. Ha başlık hoş mu değil tabi ki ama o kişinin kendi karaktersizliği. Burada bir üye böyle bir başlıkla konu açsa Kadınlar Kulübü kampanya başlattı mı diyeceğiz? Gereksiz bir haber olmuş.

Başlatılan bir kampanya falan yok, ilk entry i giren üyenin açtığı başlık sadece. Sanki imza toplanmış, büyük bir kampanya başlatılmış şeklinde lanse edilmesi çok komik. Ha başlık hoş mu değil tabi ki ama o kişinin kendi karaktersizliği. Burada bir üye böyle bir başlıkla konu açsa Kadınlar Kulübü kampanya başlattı mı diyeceğiz? Gereksiz bir haber olmuş.

haber sitesin den aldım haberi kendim yazmadım

ben bu haberi bi sürü yerde gördüm bugün
genelde bu şekilde aksettirilmiş
ama eleştirilen de bunları yazanlar zaten
yoksa ekşi sözlüğe birşey denmiyodur heralde

ben bu haberi bi sürü yerde gördüm bugün
genelde bu şekilde aksettirilmiş
ama eleştirilen de bunları yazanlar zaten
yoksa ekşi sözlüğe birşey denmiyodur heralde

Bu başlık üzerinden ekşicilere yüklenilmiş de onu diyorum, yani bir üyenin bireysel olarak açtığı bir başlık neticede. Böyle insanların varlığını biliyoruz, tutup da site ismi üzerinden eleştirilmesini garipsedim. Burada verilen linkteki haberde de "dinsiz imansız ekşiciler" diye bir ifade vardı. Gerçi bizim medya ne yazık ki haberleri hep böyle yapıyor hep en dikkat ve tepki çekici şekilde. Sonra birbirimize düşman oluyoruz işte.

Bu başlık üzerinden ekşicilere yüklenilmiş de onu diyorum, yani bir üyenin bireysel olarak açtığı bir başlık neticede. Böyle insanların varlığını biliyoruz, tutup da site ismi üzerinden eleştirilmesini garipsedim. Burada verilen linkteki haberde de "dinsiz imansız ekşiciler" diye bir ifade vardı. Gerçi bizim medya ne yazık ki haberleri hep böyle yapıyor hep en dikkat ve tepki çekici şekilde. Sonra birbirimize düşman oluyoruz işte.

ben artık alıştım
dikkat çekmek için yapılıyo bence de
insanlar tartışsın diye

yoksa ben site için birşey düşünmedim mesela okurken
sadece yazanlara odaklandım

ben artık alıştım
dikkat çekmek için yapılıyo bence de
insanlar tartışsın diye

yoksa ben site için birşey düşünmedim mesela okurken
sadece yazanlara odaklandım

Evet kesinlikle dikkat çekmek için, alttaki yorumları da özellikle kesmişler, halbuki diğer üyeler tepki göstermiş hep. İşte bunlar hep algı yönlendirmesi.

islam Müslüman düşmanı olunca insan
bu yazı tuhaf gelmiyor
Müslümanlar ne zaman sevildiki zaten...

Back