ekşi sözlük siteyi keşfetti sonunda:)))

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.457
35.647
1.123
39
1 saattir gülmekten yarılarak ekşi sözlüğü okuyorum.Bu zamana kadar aklılları nerdeydi bilmiyorum ama nihayet siteyi keşfetmişler,özellikle kızlık zarı dikimi konusunda dumurdan dumura sürüklenerek aynı anda 400-500 kişi konuları okuyor.muhtemelen biraz sonra bu başlık da düşer oraya
Ne sanıyordunuz beyler??hepiniz über entellektüelsiniz,aklınızı şeyinizde dolanmıyorsunuz da o yüzden mi beğenmiyorsunuz hatunları??
Güldürdünüz beni gece gece sağolun

en cokta kızlık zarın konusuna ragbet edıyorlar. 900 kısının okudugunu bıle gordum yani bugun. yuh vallahi bır sey demıyorum onlara erkek musveddelerı yahu.

akşama kadar döndürdükleri muahbbetlerden haberleri yok herhalde,kadınları beğenmiyorlar bir de.cahilmişiz,kezbanmışız.
çoğunuzun karısı,sevgilisi burda,haberiniz yok mu

kadınlara ozenen erkek bozuntuları ıste. yoksa aksama kadar bu sıteyı nıye takıp etsınler.

eksi sözlükmüs
yok bilmem inci sözlükmüs..
facede bunlarin sayfasina baktim, nasil seyler paylasiyorlar ve nasil erkekler var biliyomusunuz ?
yüzde 99 'u sapik ve igrenc..

o yüzden diyorum ya kendilerinden haberleri yok diye

daha bikac gun once merak edip okumustum acaba neler yazmislardir site hakkinda diye. cok komik tespitler vardi o zaman. suanda ozellikle kizlik zari diktirme konusunda patlama yasanmis. hayir nolacagidi? ne bekliyolardi da simdi bu dumura ugramislar merak ediyorum. kizlik zari dikimini tasvip ettigimden falan degil. turk kadini bu yani. sebepleri de belli. ataerkil yapiydi, toplum baskisiydi uzun uzun aciklamaya gerek yok. goren zannedicek turk kadini cinsellikte zincirlerini kirmis, son derece hur bir birey toplumda da keyfi olarak bos zamanlarinda zarini diktiriyo.

butun kızlık zarı topıclerıne o erkek bozuntularının okudugunu bıldıgım ıcın kufredesım var ama ah banlanmak olmasa

sunlarin yorumlarina bak, bu site igrencmis, konusulanlar igrencmis..
de kadinlarindan kizlardan tiksinmisler ?
e be gerikafali, zeka seviyesi yerlerde, senin kiz arkadasin gelip sana bunlari anlatacak degil ya , tabiki kadin kadina konusacak..
sen erkek arkadaslarinla konustugun pis cinselligini kiz arkadasinla paylasiyomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…