• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Ekonomik cok rahat baston puset tavsiye ederim

tirtilkurabiye

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
3.399
29
688
İzmir
KIZMA ALDIGIM DOGUMDAN İTİBAREN KULLANDIGIMIZ ARABAMIZ EKONOMİK VE HAFİF BEBEĞİM KUCAGIMDAYKEN TEK ELLE ACABİLİYORUM TAM YATIYOR ÖNÜ TAM KAPANIYOR HAFİF VE EKONOMİK ARAYANLARA TAVSİYE EDERİM BEN TURUNCUSUNU KULLANIYORUM

Verdino Tam Yatarlı Lüks Baston Bebek Arabası

09.035.1013.000801t4.jpg

Verdino-super-lux-TAM-YATAR-baston-bebek-arabasi__55722645_4.jpg

TÜRKİYE'DE İLK !!!! AYAK ÖRTÜLÜ ÜST TENTESİ KOMPLE KAPANABİLEN 0-5 YAŞ KULLANIM SÜRELİ BASTON KATLANIR BEBEK ARABASI...

Geniş İç Hacim
Tam Kapanan Pencereli Tente
Lüks Ayak Örtüsü
8 Adet Sağlam Dayanıklı Tekerlek
360° Dönebilen Ön Tekerlekler
Arka Tekerleklerde Kilit Sistemi
Biri Tam Yatar 3 Pozisyon Sırt Dayanağı
Bar ile Katlanabilme
Büyük ve Kullanışlı Büyük File Sepet
5 Noktalı Emniyet Kemeri
Rahat ve Kullanışlı Sürüş Özelliği
Ayarlabilen Ayak Koyma Yeri
Bebek arabasının ağırlığı 7 kg olup taşıma kapasitesi ortalama 20 kg dır.
İthalatcı firması tarafından 2 yıl garantili

İNTERNETDE BUABİLİRSİNİZ 150 TL
:72:

merhaba bende bu marka baston puset aldım ama ön teker montajını yapamadım internettede bilgi bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz..

Ben de maclarının baston pusetini aldım oda tam yatıyor. 0 aylıktan itibaren kullanılır dediler. Siz gercekten doğduktan sonra hemen kullanabildiniz mı? Yoksa ne kadar kullanılır deselerde uygun olmuyor mu?

Ekenomik güzel ama malesef tek yön.. Benim bebegim kış bebegi olacak ve aşıya giderken bebek arabasıyla gidicez uygun olmaz diye düsünüyorum rüzgara fırtınaya karşı :( çift yönlüler yokmu hic?

canım bastonlar hep tek yon ben kısında kullndım battniyeye sardım kendisini nde kalın örtüsü var bide rüzgarlık yagmurluk taktım üsütne süper vallla tavsiye derim

Back