Ekojenik Odak (Kalpte Parlaklık)

figen0910

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
1
0
35
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 21 haftalık hamileyim fakat doktor bugün kafamı çok karıştırdı 2li ve 4lü tarama testlerim temiz çıkmasına rağmen kalpte sağ ventte ekojenik odak yani beyaz parlaklık tespit etti ve detaylı ultrason istedi şimdi ise çok kuşkulanıyorum başınıza bu tür olay gelmiş olan varmı yazarsanız çok sevinirim.

Figen merhaba bahsi geçen durum şu an için bende de söz konusu çok merak ettim son durumunuz nedir?

Figen merhaba bahsi geçen durum şu an için bende de söz konusu çok merak ettim son durumunuz nedir?
arkadasıma dediler, tek basına birsey ifade etmiyor, saglıklı yavrusu merak etmeyin. Dr'unuz acıklar zaten. Bazen cok sacma panik yaptırtıyorlar annelere, icinizi rahat tutun. Normal bir insanda bile olabiliyormus, yada dogumdan sonra kayboluyormus hatta doguma kadar bile. Arkadasımda 39. haftasında, hic baktırtmadı bir daha detaylı dr'u gereksiz buldu. Simdi dogumdan sonra kardiolog görecek ici rahat etsin diye o kadar. Moralinizi bozmayın.

Cok sik rastlanan ve dogumdan kisa sure sonra kendiliginden gecen bir durum tedirginligini anliyorum ama merak etme sorun yoktur inan bana....

Benim bebektede tespit edildi.kalbin sol karıncığında beyaz leke,parlaklik var denildi.Bebek 16 hafta+4günlük.18. Haftada perinatologa randevu aldik,detayli ultrasonla bakılcak,ikili testim temiz cikti ama doktor tedirgin konuştu,aklimdaki soru işaretlerinden dolayi uyuyamiyorum artik.hamilelerin %5-10 unda anca görülür dedi, iyice korkttum.başka bir bulgu, sorun inşallah çıkmaz diye dua ediyorum,çıkarsa o zaman down sendromu olasiligi artiyor,amniyosentez olma durumu doguyor

Teşekkür ederim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

Merhaba son durumu merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…