• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekmelettin’in ilk seçim anketi yayınlandı !

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
EKMELETTİN’İN İLK SEÇİM ANKETİ YAYINLANDI !
Ekmelettin'in ilk anketi şaşırtmadı.
haber2458-624x360.jpg

Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin ankette, muhalefetin çatı adayı Ekmelettin İhsanoğlu, iki farklı senaryoda, hem Erdoğan’a hem de Abdullah Gül’e yenildi.
18-21 Haziran arasında gerçekleştirilen ve 32 ilde toplam 3026 kişi ile yüz yüze yapılan OCR anket çalışmasındaki iki senaryoda da Ekmeleddin İhsanoğlu ve HDP adayı tercihleri yer aldı.
ERDOĞAN REKOR OY
Ankette, Ekmeleddin ve HDP adayının yer aldığı seçenekte Başbakan Erdoğan’ın rekor oy topladığı görüldü. Yüzde 50 barajını aşan Başbakan buna göre ilk turda cumhurbaşkanı seçildi.
154.jpg

ABDULLAH GÜL KARŞISINDA OYUNU ARTIRDI AMA YETMEDİ

Abdullah Gül, Ekmeleddin ve HDP adayının yer aldığı seçenekte ise Ekmeleddin İhsanoğlu oy oranını yüzde 2 bandında artırdı. Buna rağmen Abdullah Gül yüzde 50 barajını aşmayı başardı.
243.jpg

CHP’LİLER EKMELEDDİN’DEN MEMNUN DEĞİL MHP’LİLER İSE MEMNUN

Öte yandan ORC, CHP ve MHP seçmenlerine çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu’nun belirlenmesinden memnun olup olmadığı soruldu.
CHP seçmeni yüzde 68′le memnun olmadığını belirtirken, MHP seçmeni yüzde 75′le ‘memnunuz’ dedi.
310.jpg

​http://www.millibirlikhaber.com/ekmelettinin-ilk-secim-anketi-yayinlandi.html

Bu adamcagizin bir soyadı yok mu yahu? Babamızın oglumu EKMELEDDIN Bey? Ne kadar seviyesiz bir haber basligi olmuş. ..

yüzde 40 oy bile alması bana mucize geldi.
Bence gerçek seçimlerde onu bile alamaz. adam daha dün ortaya çıkmış.
gazeteciler iki soru sordumu sinirlenip, hadi herkes evine diyen. siyasetin, medyanın yanından geçmemiş biri.
bana çok itici geldi kendileri. hani bir aralar ekonomiyi düzeltecek diye bir gece ortaya kemal derviş diye birini çıkarmışlardı.
bu adamı da aynen ona benzetiyorum.
şişirilmiş bir balondan ibaret, seçim günü patlayacak ama.

Not: Yorumum kendi düşüncelerim. alıntı yapıp yorum yazacaklar lütfen seviyelerini koruyup öyle yorum yapsınlar. seviyesini koruyamayanlar yorum yapmasın rica ediyorum.

Son düzenleme:
yüzde 40 oy bile alması bana mucize geldi.
Bence gerçek seçimlerde onu bile alamaz. adam daha dün ortaya çıkmış.
gazeteciler iki soru sordumu sinirlenip, hadi herkes evine diyen. siyasetin, medyanın yanından geçmemiş biri.
bana çok itici geldi kendileri. hani bir aralar ekonomiyi düzeltecek diye bir gece ortaya kemal derviş diye birini çıkarmışlardı.
bu adamı da aynen ona benzetiyorum.
şişirilmiş bir balondan ibaret, seçim günü patlayacak ama.

Not: Yorumum kendi düşüncelerim. alıntı yapıp yorum yazacaklar lütfen seviyelerini koruyup öyle yorum yapsınlar. seviyesini koruyamayanlar yorum yapmasın rica ediyorum.

Öncelikle yazınıza neden seviye koruyamayanlar diye hakaret unsuru koyuyorsunuz direkt anlayamadım sizin hoşunuza gitmeyecek yorum yapanlar direkt seviyesiz zaten size göre herkes istediği yorumu yapar kişisel olarak seviyesiz bir yorum diyemezsin herkese göre seviyesiz bir yorumsa şikayet butonu var şikayet edersin bu kadar basit. her neyse..

Daha dün ortaya çıkması neyi değiştirir zaten Cumhurbaşkanı olacak kişinin aslında hiçbir partiye bağlı olmaması lazım taraf tutmaması lazım açıkça bir tarafa gönülden bağlı olmaması gerekir siyasetten bağımsız ama gerektiği kadar siyasetin içinde olan biri olmalıdır çünkü Cumhurbaşkanı ülkeyi en iyi şekilde siyasi partilerden bağımsız yönetecek kişidir. Her tarafa aynı uzaklıkta olmalıdır bu bağlamda Erdoğan ve Gül'ün adaylıklarını doğru bulmuyorum çünkü o makama geldiklerinde hangi partinin kararlarını onaylayacakları hangi partiye ön ayak olacakları malumdur. Ahmet Necdet Sezer gibi birinin olmasını isterdim şahsen ben.

Bu adam daha yeni aday karşısında Erdoğan ve Gğl var diye size göre kimse aday olmasın zaten şansları yok sanki tanınan biri gelse güzel yorum yapacaktınız CB için siyasi alanda yer almayan biri olması gerek zaten ayrıca nerede gördünüz acaba sinirlenip hadi evinize dediğini sicil sorgulaması için gitmiş mesela orada gazeteciler vardı sordular o da şakalaştı gazetecilerle neler varmış neler diye sonra da tabii ki temiz çok şükür dedi ben kovma filan görmedim siz başbakanla karıştırıyor olmayasanız nitekim kendisi beğenmediği yandaşı olmayan yazarlara hakaret etmeyi iyi bilir gazetecileri kovmayı da iyi bilir meydanlardaki tavrını hiç konuşmuyorum bile tabi bu kadar nazik adam fazla bize. Şu adayı AKP gösterseydi yere göğe koyamazdınız ama. Ayrıca daha yeni adaylığını ilan etmiş biri hakkında ne acele hemen anket düzenleniyor anlamadım aradan 1 ay geçseydi bari şimdi bu anketin sonunuca göre Ekmeleddin beyin kazanamayacağı yorumunu getireceğiz öyle mi yahu bir sabredin kim tanıyor daha adam turlara çıkacak halka seslenecek, kendini tanıtacak bu tür anketler için zaten daha çok erken.

Back