Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

mümkünse anlatma aklını kendine sakla. sen burdan kalk herşeyi söyle bizde bakalım yok öyle dava. herşey karşılıklı. doğru veya değil.
pembe
karşılıklı ok. ama senin sizde bunu yaptınız demen o yanlışı yok etmiyor işte. bak tolinede yazmışsın. kız demişki kıyafetime kötü kötü baktıılar.
sende hemen onlarda bizim başımıza kötü bakıyorlar.
ya diyeceğin bumu. oda yanlış demek bu kadarmı zor.
dersin bak evet sana yapılanda yanlış. diğer yandan bizlerede oldu. hepsi yanlış elbette. senden sadece bunu bekliyorum. yani bunu diyerek inan o yanlışı yoketmiyorsun.
bak bende kapalılar tarafından bir zamanlar bir dolmuşta çok kötü hakaretler duydum
ama asla kapalılara demem
ee sizde bana dediniz. yazıp çıkmam.
derimki,banada oldu sizede oldu. bunu yapanları kınıyorum derim.
her ikisinide. ama sen bunu demiyorsun işte.

Son düzenleme:

okypete hamileyim ve sinirlerim bazen tavan yapıyor engelleyemiyorum gerçi önceden de böyleydim ama arttı biraz daha. nese. tolin önceki yazısında kapalılar üniversite ve kamu kurumlarına alınmasına karşıyım yazmış. hayır kendi mine etek de giyerim yırtık kot da demiş yok kapalılar giremesin hiç bir yere nedeni yok . karşıyım. bu mantığı anlamakta zorlanıyorum. çok şükür gün oldu devran döndü. inşallah daha güzel günler göreceğiz. ben iki defa lise okudum herkes 1 kere okudum . 10 sene kaybım var kim giderecek senelerimi. ya bırakanlar . sadece kızlar değil bir sürü imamhatipten erkek arkadaşlar bıraktı hepside çok başarılıydı kim verecek bunların hesabını. geçmiş bitmiş diyorsunuz da bitmiyor işte

anladım seni.
germe kendini,dikkatli ol.bebekler için.
bu arada ben kapalı arkadaşları her yerde görmek isterim. yanyana omuz omuza beraber. kadınlar çalışmalı,okumalı.. başı açık kapalı. farketmez.
ben hükümetin bu yaptığı şeyi sizlere bu hakkı vermesini son derece güzel ve doğru buluyorum. özgürlük herkes için olmalı zaten.

Türkiye'de herkes herkese haksizlik yapıyor. Bunların hesabını kim mi verecek. İmam hatip i arka bahçemizdir ön bahçemizdir diye slogan atanlar verecek. Dekanlar rektörleri birilerine saygı duruşuna durdurmak isteyenler verecek. Gidin hesabını o kişiye sorun.

Alevileri arka bahçesi olarak görenler, atatürk'ün üzerinden siyaset yapanlar gözyaşından beslenen kan emcilerin hesabı daha büyük olacak.

erdoğanı savunanlar da her şeyin farkındalar da sadece savunma adı altında olmadık şeylere laf ediyorlar.eeee erdoğan çalıyor çırpıyor,adaletsizlik yapıyor kendinden başka kimseyi düşünmüyor diyecek halleri yok her halde

Ekmeleddin her renkten hoşuma gidiyor aslında gülüyorum bi bakıyosun alevilerin içinde bi sünni bi gidiyor fetoşçuluk yapıyor bi gidiyor 1000 tl yolluyor

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Şuana kadar hiçbir siyasi partiye oy vermedim fakat şu dediğiniz çok doğru benim ablam 2 üniversiteyi perukls bitirdi. Özgürlüğe gelince herkes özgür olmalı başörtüye gelince orda duruyorlar neden bukadar karşılar . Kaç insan okuyamadı kimi doktor olacaktı belki kaç insan kurtaracaktı. Üstad d
diyorya uzaya mekik gönderdinizde başörtüsünemi takıldı ..belki bende onların çıplak yerlerini görmek istemiyorum ama hiç birine zorla başörtü taktırıpta kapattırmıyorum. Ama onlar başörtülerin başörtülerine yapışıp açmak için saldırırlar . . . Tayyibin yaptığı iyi işlerden biri çok şükür devran döndü.şimdi tayyip sokmasaydı açıkları üniversiteye birde öyle düşünsün bu zihniyet. At gözlüklü zihniyet bitmedikçe bz hep geri kalırız. . Ha birde şöyle bi durum var bir kapalı görüyorlar aha bu akpli diyip laf sölüyorlar. Aslında bazılarının derdi akp değil başörtüsü Kuran cami yani dertleri İSLAM başka hiçbirşey değil müslüman ülkeyiz ve ülkemizde farklı mezhep ırklardan insanlara hoşgörülü davranıyoruz islamın gereği budur
Yoksa israilin yaptığı gibi soykırım yapıp sadece kendi dinimizden insanları yaşatmayıda bilirdik.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

egem heryere yazıyorsun. evet canım çaldı , hırsız hah kalbimizi çaldı geri vermiyor

siyaset bilginizin ak partiyle sınırlı olduğu çok aşikar. çatı aday konusunda başka ülkeleri değil kendi tarihini bilmeniz yeterli! ahmet necdet sezer ecevit ve anavatanın ortak adayıdır. daha sonra diğer partiler destek vermiştir. birleşme bizim tarihimizde var ama sen illa obamadan bush'tan örnekler istiyosan bilemem!

Ya ben gerçekten siz ve zihniyetinizi anlayamıyorum.
Yahu burada Cumhurbaşkanı adayından bahsediyouz.
Bilmem farkında mısınız ama Cumhurbaşkanının herhangi bir siyasi kimliği olmaz, olamaz!
Halkın her kesimine elbetteki hitap edecek.
Size İnternetten bu konularını araştırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Burada bir parti lideri seçmiyoruz ki her görüşe hitap ediyor diye dalga konusu yapalım.
Sanki adam sağcı bir liderde gidip Türk Solu dergisine yanaşıyor.
Ayrıca Türk Solu Alevilerden nefret etmez, çünkü Sol kesiminin %85 i Alevi vatandaşlardır.
İyi okuyun öğrenin lütfen.
Hııı bu arada en azından başbakan gibi Alevileri aşağılayıp, sonra oy zamanı insanlara yanaşacak kadar düşmüyor ...

duyan da der ki ilk defa cumhurbaşkanı seçiliyor bu ülkeye. daha önce seçilenler neydi . ya darbe ile geldiler ya partiden. evet ekmel sola hitap ediyor şu an zira heryerde zafer işareti yapıyor ama milliyetçi işaretini görmedik nedendir ki.... bunu mhp liler anladı . mhp iyi bi darbe yiyecek inşallah.

cumhurbaşkanının aleviyi, kürtü, nurcuyu, fetoşcuyu, atesiti sarıp sarmalaması, bağrına basıp bu ülkenin vatandaşına sahip çıkması çok normal.
cumhurbaşkanının siyasi kimliği olamaz, olmamalı yoksa ahan da içinde bulunduğumuz durum gibi al abdullah, ver recep diye geçinir gideriz.
o alevi, öbürü zaza, ben Sunniyim diye cumhur başkanlığı yapılmaz. kime ne ki kimin alevi, zaza olduğundan hırsız, yolsuz, düzenbaz, din simsarı olmasın yeter.

ayrıca başım açık ama kesinlikle başörtülülerin okuma, çalışmalarına kesinlikle karşı değilim hatta karşı çıkanlara karşıyım ancaaaaak Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun başörtüsü dedi dedi de ne zaman verdi size özgürlüğü 12 yıldır iktidarda daha yeni kavuştunuz özgürlüğünüze, yemeyin bu numaraları.

cumhurbaşkanı ilk defa seçiliyor tabi. öncekiler atama usulü idi.
ekmel bey in nesi sol Allah aşkına, adam direkt sağ hatta islami kesimden bir adam.
ayrıca zafer işareti ile bilmem ne ile solculuk olmaz ama çok dertlenmişsiniz madem buyrun size bozkurt işaretli ekmeleddin bey.
https://pbs.twimg.com/media/BtiPaX8CUAAOadZ.jpg:large

az çok takip ediyorum. görmemiştim. neden dertleneyim mhp li değilim ama birçok mhp li erdoğana verecek oylarını memlekette bunu gördüm. inşallah hayırlısı olsun.
ben başbakana da çok kızdım çok geçiktirdi diye şartların oluşmaması falan filan bahane edildi bilmiyorum ne kadar gerçek. geç oldu ama oldu şükürler olsun . daha geçengüne kadar chp içindeki milletvekilleri başörtüsünü anayasa mahkemesine götürdüler bunları hiç yemiyoruz merak etmeyin.

Nişanlım ve ailesi Mhp'li hepsi İhsanoğlundan gayet memnunlar, ayrıca zafer işaretini sol işareti olarak kastediyorsanız o barış için kullanılan bir işarettir hanımefendi ..

Proflarinda bu kadar rezil olacagini soyleseler inanmazdim taki gorene kadar
Adama gercekten yazik "cumhurbaskani her kesime hitap etmeli" sozunu boyle anlamis

cumhurbaşkanı sağcılık solculuk oynamaz...o milleti komuta edendir...her kesime hitap eder...ağzından kötü laf çıkmaz...insanlara tehditler savurmaz....insanları küçümsemez....gittiği yerlere devletin memurlarını zorunlu olarak görevlendirmez...yapmamış olsa bile(!) adı kötü işlere karışmaz....ismi karıaşanların arkasında durmaz..birlik için dirlik için çalışır....soluda temsil eder sağıda....eline risale de alır zafer işaretide kurt işaretide yapar....seçilir yada seçilmez..Türkiyenin birliğe beraberliğe ihtiyacı var

Son düzenleme:

istersen milliyetçiler için önemli olan 'rabia kadir' için yaptığı konuşmasını dinle...doğu türkistan için türkmeneli için olanlarıda dinle...fark edersin belki milliyetçilerede hitap ettiğini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…