- Konu Sahibi menzil5453
-
offf offf herkes işine geldiği gibi...
adam her kesime hitap ediyor...
yapsa suç yapmasa suç...
Kutuplaşmak hoşumuza gidiyor,birlik beraberlik neyimize bizim.
Ben şunu anlamıyorum bu adam oy veripde hala ben laiklik'den yanayım diyen olabilecekmi acaba? Adam resmen risale-i nur kitabıyla poz vermiş. Daha ne olsun Türkiyede solculuk bitmiştir.
Adamin solcuyum diye bir iddiasi vardi da biz mi bilmiyorduk? cati adayi ne demek farkinda degilsiniz galiba.. Bir kac degisik gorusun birlesip cikardigi bir aday Ekmel Bey, sagci veya solcu olarak cikmadi. Parti baskani adayi da degil, siyaset yapmayacak. Tarafsiz cumhurbaskani adayidir kendisi.
Hem sonra eline Kuran alan herkes seriatci mi sayiliyor artik bu ulkede? Peki almayan ne sayiliyor? Dinsiz mi? Ondan mi laikligi destekliyor?
Çatı aday ney ya bana başka bir ülkeden örnek gösterip tanımını yaparmısınız? Hangi ülke birleşipde cumhurbaşkanı seçmiş? Tabi kazanmak gibi bir şansınız olmayınca çatıdan pencereden medet umar hale geliyorsunuz. Hadi çatı adayı anladıkda, daha başarılı olabilecek bir aday bulunamazmıydı?
Çatı aday ney ya bana başka bir ülkeden örnek gösterip tanımını yaparmısınız? Hangi ülke birleşipde cumhurbaşkanı seçmiş? Tabi kazanmak gibi bir şansınız olmayınca çatıdan pencereden medet umar hale geliyorsunuz. Hadi çatı adayı anladıkda, daha başarılı olabilecek bir aday bulunamazmıydı?
Şu memlekete en başarılı adamı da getirseler sizler yine Erdoğan'a toz kondurmamak için her türlü kötüleyecektiniz. Yapmayın gözünüzü seveyim
erdoğan da ne yapsa sizlerde onu kötülüyorsunuz . karşılıklı yani
ben pembeye bunu anlatamıyorum.hep yazdım . ama yine devam ediyor. illa sizde bunu yaptınız ama.Yukarıdaki cümlenin meali : Örtmenim ama o da bana vuyduu.
ben pembeye bunu anlatamıyorum.hep yazdım . ama yine devam ediyor. illa sizde bunu yaptınız ama.
her mesajı bu.
iyi tamam olduysa bu,yapıldıysa o yapılanı yok ediyormu.
yani bir yanlış var. ee sizde yanlış yaptınız tarzı mesaj, o yanlışı doğrumu yapıyor mu.
hükümet bir hata yapmış,
bunu dile getirenlere pembenin cevabı
sizde bunu yapmıştınız.
hah şimdi noldu o hata doğru oldu mu,yok sayıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?