Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

menzil5453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
322
49
53
Sakarya
ekmeleddin-ihsanoglu_7062.jpg

10 Ağustos'ta Türkiye, tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı'nı halk oyuyla seçecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP ve MHP'nin adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve HDP'nin adayı Eş Başkan Selahattin Demirtaş arasında gerçekleşecek seçim yarışında, en sıradışı açıklama ve tavırlar, şimdiye kadar İhsanoğlu'ndan geldi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Kürt ve Alevi düşmanlığıyla bilinen Türk Solu dergisinin kendi resminin kapakta olduğu sayısını alarak basına poz vermişti.

Alevilerle buluşmasında ise Hz. Ali Efendimiz ve Hacı Bektaş-ı Veli'nin resminin olduğu bir saatle poz vermiş, Adana'da da Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan bir kitabı öpüp başına koymuş ve Bediüzzaman Said-i Nursi Hazretleri'nin Sözler Risalesi'yle de poz vererek herkese bir nevi "mavi boncuk" dağıtmıştı.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=315437

Komik adam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben şunu anlamıyorum bu adam oy veripde hala ben laiklik'den yanayım diyen olabilecekmi acaba? Adam resmen risale-i nur kitabıyla poz vermiş. Daha ne olsun Türkiyede solculuk bitmiştir.

offf offf herkes işine geldiği gibi...
adam her kesime hitap ediyor...
yapsa suç yapmasa suç...

Ben şunu anlamıyorum bu adam oy veripde hala ben laiklik'den yanayım diyen olabilecekmi acaba? Adam resmen risale-i nur kitabıyla poz vermiş. Daha ne olsun Türkiyede solculuk bitmiştir.

Adamin solcuyum diye bir iddiasi vardi da biz mi bilmiyorduk? cati adayi ne demek farkinda degilsiniz galiba.. Bir kac degisik gorusun birlesip cikardigi bir aday Ekmel Bey, sagci veya solcu olarak cikmadi. Parti baskani adayi da degil, siyaset yapmayacak. Tarafsiz cumhurbaskani adayidir kendisi.

Hem sonra eline Kuran alan herkes seriatci mi sayiliyor artik bu ulkede? Peki almayan ne sayiliyor? Dinsiz mi? Ondan mi laikligi destekliyor?:53:

Adamin solcuyum diye bir iddiasi vardi da biz mi bilmiyorduk? cati adayi ne demek farkinda degilsiniz galiba.. Bir kac degisik gorusun birlesip cikardigi bir aday Ekmel Bey, sagci veya solcu olarak cikmadi. Parti baskani adayi da degil, siyaset yapmayacak. Tarafsiz cumhurbaskani adayidir kendisi.

Hem sonra eline Kuran alan herkes seriatci mi sayiliyor artik bu ulkede? Peki almayan ne sayiliyor? Dinsiz mi? Ondan mi laikligi destekliyor?:53:

Çatı aday ney ya bana başka bir ülkeden örnek gösterip tanımını yaparmısınız? Hangi ülke birleşipde cumhurbaşkanı seçmiş? Tabi kazanmak gibi bir şansınız olmayınca çatıdan pencereden medet umar hale geliyorsunuz. Hadi çatı adayı anladıkda, daha başarılı olabilecek bir aday bulunamazmıydı?

Çatı aday ney ya bana başka bir ülkeden örnek gösterip tanımını yaparmısınız? Hangi ülke birleşipde cumhurbaşkanı seçmiş? Tabi kazanmak gibi bir şansınız olmayınca çatıdan pencereden medet umar hale geliyorsunuz. Hadi çatı adayı anladıkda, daha başarılı olabilecek bir aday bulunamazmıydı?

Sizde daha dürüst calmayan birini bulamadinizmi?:ssz:

Zaten oy vermeyeceksiniz,niye bu kadar yerden yere vuruyorsunuz ? Beğenmedik,etmedik.İyi de size ne ? Sizin oy vereceğiniz adam değil zaten.Kim gösterilmeliydi aday ? Baykal çıksa fazla solcu,Bahçeli çıksa aman ırkçı...Gerçekten kim olmalıydı bu çatı aday ?

Şu sitede herkes profesör zaar,adamı yerin yedi kat dibine soktuklarına göre.

Son düzenleme:
Şu memlekete en başarılı adamı da getirseler sizler yine Erdoğan'a toz kondurmamak için her türlü kötüleyecektiniz. Yapmayın gözünüzü seveyim:ssz:

Bak canim, arkadaslar aslinda sana gayet yerinde cevaplar vermis. Ben sadece cati adayligini biraz acayim. Hangi ulkenin ne sekilde Cumhurbaskani sectigi onemli degil. Bizim ulkemizin kanunlarina gore Cumhurbaskani adayi cikarmak TBMM uyelerinin, yani milletvekillerinin birini veya birilerini aday gostermesi ile oluyor. disardan halkin gostermesi mumkun degil. O yuzden Erdogan'dan hosnut olmayan partiler tek bir aday ustunde ortak karar alip Ekmel beyi aday olarak cikartmislar bu yuzden de adina "cati adayi" denilmis. Henuz Cumhurbaskani degil, bu yuzden "birlesip de cumhurbaskani secmis" degiller sizin dediginiz gibi.. Sadece kanunlara uygun bir sekilde milletvekilleri tarafindan gosterilen bir adaydir kendisi.

Siyasi tartışmalar kadar gereksiz bi şy yok, kimse fikrini tartışmayla değiştirmez, hiçkimse de başkasının fikrine müdahale edemez, böyle laf sokmak dalga geçmek cahil işi, herkes görevini yapsın oyunu versin, ülkemiz için hayırlı olacak olan kazansın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yukarıdaki cümlenin meali : Örtmenim ama o da bana vuyduu.:27:
ben pembeye bunu anlatamıyorum.hep yazdım . ama yine devam ediyor. illa sizde bunu yaptınız ama.
her mesajı bu.
iyi tamam olduysa bu,yapıldıysa o yapılanı yok ediyormu.
yani bir yanlış var. ee sizde yanlış yaptınız tarzı mesaj, o yanlışı doğrumu yapıyor
hükümet bir hata yapmış,
bunu dile getirenlere pembenin cevabı
sizde bunu yapmıştınız.
hah şimdi noldu o hata doğru oldu mu,yok sayıldı mı

Son düzenleme:
ben pembeye bunu anlatamıyorum.hep yazdım . ama yine devam ediyor. illa sizde bunu yaptınız ama.
her mesajı bu.
iyi tamam olduysa bu,yapıldıysa o yapılanı yok ediyormu.
yani bir yanlış var. ee sizde yanlış yaptınız tarzı mesaj, o yanlışı doğrumu yapıyor mu.
hükümet bir hata yapmış,
bunu dile getirenlere pembenin cevabı
sizde bunu yapmıştınız.
hah şimdi noldu o hata doğru oldu mu,yok sayıldı mı

mümkünse anlatma aklını kendine sakla. sen burdan kalk herşeyi söyle bizde bakalım yok öyle dava. herşey karşılıklı. doğru veya değil.

Back