Ekmeleddin İhsanoğlu: Mutabakat olursa Öcalan'a özgürlüğü onaylarım!

Ekmeleddin İhsanoğlu hep ortalarda geziyor. Her kesimden oy almak için böyle iki arada bir derede dolanıyor.Hem çözüm sürecine destek veriyor hem Alparslan Türkeş'i anarak Mhp kesiminden oy bekliyor.
Kilicdaroglu gibi.tunceli ye gidiyor kűrdům diyor.baska yerde kurtum diyip bozkurt isareti yapmisti.ayni seyi Ekmeleddin bey de yapiyor acep kilicdaroglu mu yonlenryor.oyleyse way haline :)

Kilicdaroglu gibi.tunceli ye gidiyor kűrdům diyor.baska yerde kurtum diyip bozkurt isareti yapmisti.ayni seyi Ekmeleddin bey de yapiyor acep kilicdaroglu mu yonlenryor.oyleyse way haline :)

Kılıçdaroğlu'na artık yorum dahi yapmıyorum. Onun hepten zırvaladığını düşünüyorum.

sana katılıyorummm

Ahmet Necdet Sezer...
Keşke market sırasında beklemeseydi... Trafik ışıklarında beklememe hakkını kullansaydı....
Keşke köşkün ışıklarını kullansaydı.... Cumhurbaşkanı gibi davransaydı da... İKİZ YASALARI (BÖLÜNME YASALARI) imzalamasaydı...
Çıkıp deseydi "Yüce Türk Milleti" ben bu yasaları imzalayamam... sebep de bu... Ama yapmadı... O zaman gözümüzde kahraman olurdu... Bana ne market sırasında beklemesi, karısının ve kendisinin medeni görünmeleri... vs.
Gayet "medenice" Türkiye Cumhuriyetine bombayı koydu ve gitti.... kimsenin ruhu duymadı...

tabi o yönetiyor...bu kadar saçmalığı ekmelettin beyin yaptığına inanmıyorum....çıksa çıksa ondan çıkar bu fikirler

Kürtle kurtun farkli kavramlar oldugunu biliyor ve bunun ayrimini yapabiliyorsun degil mi? Hos yapabilsen su cumleyi kurmazdin da..Yazdigin sey bir türkün sosyalist olamaz demesi gibi..Yazmadan once sen kavramlari bi daha gozden gecir en iyisi.

tabi o yönetiyor...bu kadar saçmalığı ekmelettin beyin yaptığına inanmıyorum....çıksa çıksa ondan çıkar bu fikirler

Deniz Baykal in carsaf acilimi vardi plaket veriyodu.ne komikti Allahim.zihniyet ayni demek kendi cizgisnden cikip yaranma cabasi ama nafile.millet prim vermiyor...

Deniz Baykal in carsaf acilimi vardi plaket veriyodu.ne komikti Allahim.zihniyet ayni demek kendi cizgisnden cikip yaranma cabasi ama nafile.millet prim vermiyor...

bunu çok samimi söylüyorum baykalın bi duruşu vardı.......bir akpli olarak 40 kılıçtaroğlunu 1 baykala değişmem....adam karalamayla siyaset yaptığını sanıyor...

ekmeleddindir ne yapsa yeridir diyesim geldi...yahu adam sakin erdogan gibi kaba saba degil bazilarinin tabiriyle...lakin konusmayi dahi pek beceremiyor...afedersinizde bu adam zorla aday gosterildi zaten, ne oldugu belirsiz...sirf bir kac tane dil biliyor diye millet sanunuyor ama...cumhurbaskanligi bu kadar basit mi ya??? kim ki cumhurbaskanimiz olacakmis??? diger aday icin yorum dahi yapmak istemiyorum...

halkimiz dogru karari verecektir...

Yani doğuda kürtlüğünün propagandasını yapıyor. Batıda da bozkurt işareti ile Mhplilere yaranmak istiyor. Biraz nabza göre şerbet dağıtıyor artık Kılıçdaroğlu. Onu demek istemiş aslında. Pardon Chelzy araya girmiş gibi oldum ama :) Bunu eski Chpli olarak söylüyorum bence de Kılıçdaroğlu çizgisinden şaştı. Kılıçdaroğlu başında iken Chp'ye oy vermemin mümkünatı yok artık. Ekmeleddin Bey de kaybederse bu iki arada bir derede kalmışlığından kaybedecek.

Son düzenleme:

Nabza gore serbet mi? Meydanda alevi yuhalatip basin karsisinda alevi kardeslerim isterse cemevi ibaderhanesi acilabilir demesini gormezden gelinebilir ozaman.Ayrica hatirlatayim Kilicdaroglu tuncelili...Herneyse kimin kime oy verdigi verecegi beni ilgilendirmiyor.Ama burda bunu kesin gordum ki basbakanin imraliyla gorusmeler yapmasini bile destekleyen secmeni oluyor hatalari gormezden gelinip affediliebiliyor.Ama iki arada bir derede olarak adlandirilip her yone esit mesafede yaklasan her kesime hitap etmeye calisan ihsanogluna tahammul olmuyor.Belkide bizim o kosulsuz sartsiz biat dedigimiz seyden bu kadar oy orani alip gucleniyor bb.

Açıkçası neye ateş püskürdüğünüzü bilemedim şu an. Sandığınız gibi Tayyip seçmeni de değilim Kılıçdaroğlu seçmeni olmak zorunda da değilim aynı şekilde İhsanoğlu seçmeni de... Bu bana yanlış geliyor ve hoşuma gitmedi hepsi bu. Taban tabana zıt olduğum görüşü savunan insanları desteklemek istemiyorum. Oy kullanmayacağım ayrıca. Ha bir de bb.

Yok sana yonelik ya da baskasina yonelik ates puskurdugum yok.Onun secmeni olmadigini da biliyorum.Olsan da birsey degismezdi ki yani politikacilarin bu orta yollu siyasetinden yine bahseder yine dem vururdum bu sana yonelik bisey degil yanlis anlama.Benim bahsettigim bu durumun artik siyasi partilerin politikasi olmasi.Bende oy kullanamayacagim mesela ozel bir durumdan dolayi.Bb 'yi mi sordun son yazdiginda ? Basbakan'in kisaltmasi el aliskanligi arada oyle yazmisim :)

Pekala ben yanlış anladım öyle ise.

7 yıldır abdullah gülün yaptığı cumhurbaşkanlığını ihsanoğlu haydi haydi yapar

Yok ya kesinlikle politika için yapılıyor bu
Yoksa adamın görüşüne ters zaten öcalanı salmak

Burada konu yanlış anlaşıldı bence ben kişisel olarak özgür olmasından yanayım dememiş halk bir bakıma referandum ister ve o yönde karar çıkarsa görevim gereği saygı duymak zorundayım demiş kaldı ki kim başbakan olacaksa referanduma karar verip c.b önüne teklif götürebiliyor ve c.b bunu sadece bir kere veto edebiliyor. Halk biziz bunun kararını verecek olan da biziz.peki ekmeleddin bey halka sormak lazım diyor da erdoğan çözüm sürecini halka sordu mu referanduma götürdü mü damdan düşer gibi çözüm süreci içine girdik ve bu süreç neleri kapsıyor onlardan bizden ne kadar ve ne şekilde adımlar atılacak kim biliyor hiç kimse. Biz yaptıl oldu dediler daha paketler açıklayacaklar itiraz hakkı verdi mi yok bu da fazla ama diyebiliyor muyuz hayır. Halk bu özgürlüğe referandum şansı verikirse onay vermez ama başbakan cb olursa sormazlar bile kabuş etmeyeni vatan haini bile ilan edebilirler.

Ülkede "ideoloji" "etik değer" veya "herhangi bir insani değer" "hukuk" veya "adelet" mi kaldı Allah aşkınıza?

Neyin tartışması bu?

Yıllardır siyasi bekası için her tür teröristle masaya oturan, destek verenleri görmeyenlerin, E.İhsanoğlu demecini çarpııtması ikiiyüzlülükten başka nedir?

Bu insanlar ne yer ne içer?

Geceleri nasıl uyur?

İncelenmesi gereken konu budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…