Ekmeleddin Diye Öten Horoz!?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
[video=youtube;A1jzhTKUqCE]http://www.youtube.com/watch?v=A1jzhTKUqCE&feature=youtu.be[/video]

Sosyal medyada 'Ekmeleddin diye öten horoz' çılgınlığı devam ediyor. Paylaşım rekorları kıran videoya Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu da kayıtsız kalmadı ve Twitter hesabından "Rabbim henüz bayılanı ayıltmayı nasib etmedi ama neyse ki horozlar yardıma yetişti. :)” mesajıyla yayınladı.

onedio

ne zamandır görüp tıklamıyordum harbiden ekmeleddin diyomuş

Son düzenleme:
her ne kadar asla oy atmayacağım desteklemeyeceğim bi aday olmasada

ben hoşlanmadım videodan

gerçi kendisi için sorun yoksa ne ala...

insan kendisiyle barışık olmalı, kendisiyle alakalı her mizahi paylaşıma gıcık olmamalı, hakaret yok bişey yok, ihsanoğlu kendi hesabında bile paylaşmış

insan kendisiyle barışık olmalı, kendisiyle alakalı her mizahi paylaşıma gıcık olmamalı, hakaret yok bişey yok, ihsanoğlu kendi hesabında bile paylaşmış

aşağılık kompleksi olmaması , besili egolarla dolaşmaması sağlıklı bir psikolojiye işaret ediyor.

horoz allahtan melik gökçek demiyor yoksa alırdı başına belayı

horoz bile doğru insanın kim olduğunu anlamış.bunu tüm T.C. vatandaşlarından bekliyoruz.oylarımız eğitimli bilgili kültürlü görgülü naif zarif kibar sakin nur yüzlü insan İHSANOĞLU'na

ayyy çok güldüm; yaşlı bir kadın kapıya çıkmışta çocuk çağırır gibi bağrıyor horoz, komikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…