Chocolita Nirvana Pro Üye 30 Ocak 2017 13.312 197.045 598 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #1 Merhaba hanımlar. Ekmekliğime koyduğum ekmeklerin hepsi kuruyor. Taş gibi oluyor ekmekler. Bu yüzden güzelim ekmekliği kullanamıyorum. Neden böyle oluyor olabilir?
Merhaba hanımlar. Ekmekliğime koyduğum ekmeklerin hepsi kuruyor. Taş gibi oluyor ekmekler. Bu yüzden güzelim ekmekliği kullanamıyorum. Neden böyle oluyor olabilir?
Ni5AN Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 2.266 1.549 83 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #2 Ekmeği açık mı koyuyorsunuz ekmekliğe. Ekmek poşetini açık unutursam kuruyor bazen. Onun dışında poşette kuruduğunu görmedim hiç.
Ekmeği açık mı koyuyorsunuz ekmekliğe. Ekmek poşetini açık unutursam kuruyor bazen. Onun dışında poşette kuruduğunu görmedim hiç.
Chocolita Nirvana Pro Üye 30 Ocak 2017 13.312 197.045 598 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #3 Ni5AN .!.: Ekmeği açık mı koyuyorsunuz ekmekliğe. Ekmek poşetini açık unutursam kuruyor bazen. Onun dışında poşette kuruduğunu görmedim hiç. Genişletmek için tıkla... Poşetle koyuyorum ama poşetin ağzı açık oluyor bazen..
Ni5AN .!.: Ekmeği açık mı koyuyorsunuz ekmekliğe. Ekmek poşetini açık unutursam kuruyor bazen. Onun dışında poşette kuruduğunu görmedim hiç. Genişletmek için tıkla... Poşetle koyuyorum ama poşetin ağzı açık oluyor bazen..
Ni5AN Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 2.266 1.549 83 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #4 Chocolita .!.: Poşetle koyuyorum ama poşetin ağzı açık oluyor bazen.. Genişletmek için tıkla... Açık kaldığı içindir. Ekmekliği kullanın :) sıkı sıkı kapatın ağzını bişicik olmaz :)
Chocolita .!.: Poşetle koyuyorum ama poşetin ağzı açık oluyor bazen.. Genişletmek için tıkla... Açık kaldığı içindir. Ekmekliği kullanın :) sıkı sıkı kapatın ağzını bişicik olmaz :)
Chocolita Nirvana Pro Üye 30 Ocak 2017 13.312 197.045 598 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #5 Ni5AN .!.: Açık kaldığı içindir. Ekmekliği kullanın :) sıkı sıkı kapatın ağzını bişicik olmaz :) Genişletmek için tıkla... Ondandır diyorsun yani :) tamamm teşekkür ederim :)
Ni5AN .!.: Açık kaldığı içindir. Ekmekliği kullanın :) sıkı sıkı kapatın ağzını bişicik olmaz :) Genişletmek için tıkla... Ondandır diyorsun yani :) tamamm teşekkür ederim :)