Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mu kızlar elinde olan
bende var canım çok hevesle aldım yalnız sayılı ekmek yaptığım ARÇELİK 2710 EKMEK YAPMA MAKİNASI VAR CANIM.aslında satmayı düşünmüyordum .kekten zeyrinli ekmeğe kadar herşeyi yapabiliyorum çünkü.orta yolu bulurdak satarım canım .gri renkte
http://www.arcelikucuz.com/K-2710-Ekmek-Yapma-Makinesi,PR-1180.html bundan canım
Güzelmiş canım ne diyorsun fiyatına
150 son olur canım sıfırdan farksız 8 programlı zaman ayarlı.geceden saatini ayarlıyorsun sabaha sıcacık hazırlıyor.oluru 150 tl canım
Yok canım ben daha uygun birşey düşünüyordum teşekkürler
Takas düşünür müsün bende de ev aletleri var bî bak istersen kalanı nakit yapabiliriz belki
canım ihtiyacım olan birşey bulamadım kısmet değilmiş ne diyelm hayırlısıYok canım ben daha uygun birşey düşünüyordum teşekkürler
Takas düşünür müsün bende de ev aletleri var bî bak istersen kalanı nakit yapabiliriz belki
canım ihtiyacım olan birşey bulamadım kısmet değilmiş ne diyelm hayırlısı![]()
...............:.:.......
Canim bende sinbo var harika yapıyor ama cicuklardan uğraşmamadıgim icin artık verebilirim 75 diyorum?
Canım ilgin için çok teşekkürler ama sinbonun sıfırı zaten 90-100 gibi şimdi kargoyla filan bana aynı hesaba gelecek canım ya
Ama takas düşünürsen bi bak konularıma belki anlaşırız
Canım ilgin için çok teşekkürler ama sinbonun sıfırı zaten 90-100 gibi şimdi kargoyla filan bana aynı hesaba gelecek canım ya
Ama takas düşünürsen bi bak konularıma belki anlaşırız