Ekmek yapma makinasına heveslendim

bayat ekemeklerinizi mikro dalga fırına koyun sanki fırından alıyorsunuz gibi oluyor

buda benden sizi iyi bir fikir ekemek makinası aldığınızda kötü kilo yapacak bende zaten ondan tost makinası almadım
cokacimcoook

cnm arkasaş ekmek kızartma makinası dememiş,ekmek yapma makinasından bahsetmiş.yanlış anladın sen:1hug:

kullanan arkadaşlar çok memnunlar özellikle çift motorlu olanını almamı tavsiye ettiler monilex markanın güzel olduğunu söyleyenlerde var pişme süresi 3 saat miş ama sanırım yaklaşık 1 saat bişirme süresi geri kalan süre mayalanma süresiymiş başka bir arkadaş 7-8 kilo kadar almış sabah kuruyorum kalkınca sıcacık ekmekler çok güzel oluyor diyo

bendede tefal marka var aldığımdan berı cesıt cesıt ekmekler yaptım kesınlıkle dusunmeyın hemen alın tertemız sadece sen dokunuyosun cok memnunum ALLAH razı olsun dusunenden de yapandanda valla

birşey sormak istiyorum
unu kaç gram koymak gerekiyor makineye?
yani makinelerin ölçüleri değişik oluyor mesela 900 gr ekmek yapan bir makineye un kaç gram konuluyor? 1350 gramlık falan makineler var onları almak daha mı mantıklı olur,o kadar süre çalışacak minicik bir ekmek çıkmasın sonra?

kızlar daha öncede yazdım ben kullanamıyorum 3senedir var 2kere yaptık daha ayarlarını yapamıyorum
kitabına göre yapıyorum olmuyor 10 saatte ekmek çıkartıyor güzel oluyor ama benim saati çok yada ben ayarlarını yanlış yapıyorum

ben de bir ara heveslendim kızlar annem kızım zaten mutfağın dar bir de o kalabalığı mı çıkaracaksın başına bir de onun temizliği falan dedi..neyse ben de temiz temiz evde ekmek yapmak istiyordum kii ekmek yapmak için makinaya gerek yok..haftada bir suyla ve toz mayayla hamur yoğuruyorum..poğaça hamurundan cıvık..fırında yapıyorum kocaman bir tepsi...tamam ekmek yapmadaki gibi kolay olmuyor ama evde ekmek yapmak için illa da makinaya gerek yok...

ben de hazır ekmek unlarından alıp normal fırında yapıyorum ama yoğur,mayalanmasını bekle bilmem ne çok meşgul ediyor
makina daha pratik

Merhaba Kızlar Bende Essenin ekmek yapma makinesi var. İçinde tarifleride olduğu için harika şeyler çıkıyor ortaya. Özellikle 7 Tahıllı Unla çok lezzetli oluyor. Hatta bu makineyle reçel bile yapılıyor. Tavsiye ederim.

uzuuun araştırmalarım sonunda esseye karar vermiştim eşim ve kızım doğum günü hediyesi olarak aldılar:)
çok mutlu oldum bir defa yaptım güzeldi:)
artık sık sık kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…