Ekmek yapma makinasına heveslendim

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
358
Diğer
ilgili konu var mıydı bilmiyorum,bulamadım

ekmek yapma makinası tavsiyelerinizi almak istiyorum buyrunnnnnnnnn

düşünme hemen al ... bak ben şimdi ekmeğimi çıkartıcam makineden ... misss gibi tertemizzz...çok memnunum ... bazen her gün bazende iki günde bir ekmek yapıyorum .. kahvaltıya sıcak ekmek hazır oluyor yerimseniben :hulya:

bende de arçeliğin ekmek yapma makinası var gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye ederim.

kızlar benimde var ekmek yapma makinem fakat elektrik çok harcıyor 3 saatte yapıyor ekmeği çok lezzetli oluyor ama ne yalan sölim sıkıldım artıkknı:hulya:

3 saat boyunca elektrik harcamadığı,mayalanma süresinin de içinde olduğu ve kullananların genel olarak çok memnun oıldukları yorumlşarını okudum başka sitelerde ama...

Canım kesinlikle MOLıNEX derim çok kullanışlı üstelik ekmek kalıbını sağlamak zorunda kalmıyorsun.

sinbo markadan memnun kalmamışlar ekmek bir türlü şişmiyormuş bizim akraba söylediözel unu varmış ancak onu aldığında iyi oluyormuş

genelde 900 gr veya 1 kg kapasiteli makinalar
çok küçük değil mi?
1,5 kg a yakın kapasiteli birşey daha iyi olur sanki

moulinex güzeldir ama fiyatı çok gibi

kimse kullanmıyor mu?

ekmek unlarıyla normal fırında yapıyorum ama ekmek yapma makinası daha pratik olur diye düşünüyorum

arkadaşlar benim de var ama yapamıyorum bigün akşamdan bir koyduk sabaha kadar bile bişirmemiş nasıl kullanıyord-sunuz rica etsem anlatırmısınız 2kere 1gün boyunca yaptım çok güzel oluyor ama biz ayar yapamadık sanırım şimdikten tşr leropuyorumnanaktan

bacım bence sen kilo almaya heveslenmişsin.
bi arkadaş almıştı ekmek yapma makinsi,çok güzel ekmekler yapıyordu.zeytinli,çekirdekli,yulaflı,kepekli.benide çağırıyordu sıcak sıcak ekmek,birde tereyağ aman allahım.sonra bu yemenin sonu nereye varır tabiki koloya 5 kilo almıştım 1,5 ayda.her gün yapmıyorduk.arada yapıyorduk ama yiyordukta.kendine hakim olamıyorsun illa ekmek yapacan helede aldığın ilk günler.

Back