ekmek yapma makinası?

mary_sunshine

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
246
0
316
Tekirdağ
kızlar dogu görevi nedeniyle hakkari yüksekova da oturuyorum.sıksık kepenler kapatılıyor.bir gün ekmeksiz kaldık.bir arkadasımda simbo ekmek makinası vardı.kısasürede ekmek yaptı.bana cok pratik geldi.ve bende almaya kararverdim.arkadasım sinbo dan cok memnun fakat ben hiç sinbo marka mutfak aleti kullanmadım.o yüzden almadan önce fikrinizi almak istedim.ekmek yapma makinası kullanan yorumlarını yazabilir mi acaba?hangi marka kullanıyorsunuz+ kullandığın markadan memnun musunuz.fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

biz de evde sinbonunkini kullaniyoruz. Cok memnunuz. Teyzemde moulinex var bizimki kadar lezzetli ve kabarmis gelmedi bana. Sinbonun diger urunleri icin bisey diyemem ama ekmek makinesinde kesinlikle tavsiye ederim

Annem de Sinbo kuualnıyor ilk çıktığı zamanlarda almıştı modelini bilmiyorum. Ama gayet memnun şimdiye kaar hiç problem çıkarmadı. Missss gibi ekmekler pizza hamurları poğaçalar yapıyor bize saolsun :)

Selam...

Annem de Esse'den ekmek makinesi alalım dedi çeyiz için.
Ben emin olamadım gerçi... Öylece kolisinde kalır diye korkuyorum :)

Fakat annem çok güzel ve leziz cevizli ekme yapıyor o makinede! Tadına doyum olmuyoorr opuyorumnanaktan

ARÇELİK 2705

ARCELIK-K-2705-ekmek-yapma-makinasi__24520179_0.jpg

biz bunu kullanıyoruz ve çok memnunuz.gerçekten tavsiye ederim.birtanede çeyizime alcam :)

bende sinbo ekmek makinasını 4 senedir kullanıyorum çok güzel fakat küçük ev aletlerinden memnun deilim bozuldu ve mersinde servisi yok adanadan geliyolarmış :(

Annemde sinbonun inox ekmek yapma makinesi var. Çalıştığı zamanlar çok güzel ekmek yapıyor ancak sanırım 6-7 kez arızalandı 2 sene içinde..servisi de yok, kargoyla evden alınıyor ancak gelmesi de yine 15-20 günü (en az) buluyor..Bir kez makine tamamen değişti..Kullanıcı hatası falan da değil onu da belirteyim..Farklı farklı arızalar oldu.
Artık bıktı bu durumdan, biz de yeni makine bakıyoruz ama kesinlikle sinbo değil...

Back