Ekmek Kırıntısıyla Çağırdığı Sincabı Uçurumdan Aşağı Tekmeleyen Fransız

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.868
498
Grand Canyon'da iki adam yanlarına gelen sincabı ekmek kırıntısıyla uçurum kenarına kadar çeker. Daha sonrasında ayakkabısını giyen Fransız adam acımasızca tekmeyle uçurumdan sincabı atar. Bu olaya tanık olan Jonthan Hildebrand savunmasında; 'Ne yaptıklarını son ana kadar fark etmedim. Ben kim olduklarını bilmiyorum. Bütün bildiğim Fransız olduklarını olmasıdır. ' açıklamalarında bulundu. Canileri izliyoruz.

Video linkte:
http://onedio.com/haber/ekmek-kirin...abi-ucurumdan-asagi-tekmeleyen-fransiz-345570

alıntı: onedio

Fransizların nasıl pislik olduklarını merak eden varsa Cezayir'de yaptıkları işkenceleri adilikleri araştırsın. Bunlar Cezayirli insanlara akla hayale gelmeyen işkenceler yaptılar, zavallı küçük bir sincaba mı acıyacaklar??

Fransizların nasıl pislik olduklarını merak eden varsa Cezayir'de yaptıkları işkenceleri adilikleri araştırsın. Bunlar Cezayirli insanlara akla hayale gelmeyen işkenceler yaptılar, zavallı küçük bir sincaba mı acıyacaklar??

Tüm millete genellemek yanlış, Türklerden de hayvana,insana eziyet edenler var,hepimiz öyle miyiz yani....

Ya bunlar nasıl insan?hangi amaçla o hayvana öyle yapılır.bunlar madem psikolojileri bozuk nye dşardalar.ya bunları idam etcen idam.

Esegi ucurumdan asagı tekmeleyip pişkin piskin sırıtan Araptan farksız olan insan müsvettesidir kendileri..

Her ne kadar kabul etmek istemesek de her milletin- en namuslu olanının bile- tarihinde canilikler, katliamlar vardır. Buna Osmanlı da dahil, İngiltere de Fransa da. Ayrıyeten Avrupa hayvan hakları konusunda Türkiye'nin çok önünde. Vatanseverlik güzeldir, ancak gerçeği çarpıtarak yapılanı makbul değildir. Mesele objektif olup, başkalarının tarihinden bahsederken kendi tarihinle de yüzleşebilmekte.

Ne geçti eline be adam nee ?
Dilerim seni de öyle fırlatan biri bulunur. :57:

Şiddet olayını ırka bağlamayamam, sadece iyi insan, kötü insan vardır benim gözümde...

bazı toplumlar kin ve nefret kültürü ile yetiştirilirler, bencil olurlar, umursamaz olurlar. bazıları fedakarlıkla, bazı toplumlar çok çalışma ve başarı kültürü ile bazıları da tembelliği ön plana çıkararak insanlarını yetiştirirler. Söz gelimi Japonlar halkının karakteri İspanyollardan farklıdır. anlattığım da budur işte. tabii her toplumda alt ve üst uç karakterlerde olanlar vardır. sizin inancınıza bir sözüm yok, siz öyle devam edin.

Her ne kadar kabul etmek istemesek de her milletin- en namuslu olanının bile- tarihinde canilikler, katliamlar vardır. Buna Osmanlı da dahil, İngiltere de Fransa da. Ayrıyeten Avrupa hayvan hakları konusunda Türkiye'nin çok önünde. Vatanseverlik güzeldir, ancak gerçeği çarpıtarak yapılanı makbul değildir. Mesele objektif olup, başkalarının tarihinden bahsederken kendi tarihinle de yüzleşebilmekte.

Evet ama Türk milletini Avrupalılarla aynı kefeye koyamayınız. bu haksızlık olur. oralarda hayvan hakları derneklerinin olması, onların hayvan haklarını zamanında önemsemediğini ve hayvanlara çok acımadıklarını aslında gösterir. buna işaret eder. bu hayvan hakları dernekleri hayvanlara yapılan kötü muamelelere bir tepki olarak ortaya çıkmıştır. bizim toplumumuzda merhamet etmek ;hayvanlar da dahil olmak üzere ezilene, güçsüze, mazluma yardım ön plandadır.

Evet ama Türk milletini Avrupalılarla aynı kefeye koyamayınız. bu haksızlık olur. oralarda hayvan hakları derneklerinin olması, onların hayvan haklarını zamanında önemsemediğini ve hayvanlara çok acımadıklarını aslında gösterir. buna işaret eder. bu hayvan hakları dernekleri hayvanlara yapılan kötü muamelelere bir tepki olarak ortaya çıkmıştır. bizim toplumumuzda merhamet etmek ;hayvanlar da dahil olmak üzere ezilene, güçsüze, mazluma yardım ön plandadır.

Ayni kanaatte degilim. Bizim toplumumuzda da hayvana eziyet eden cok.. Sadece yildirici cezasi yok. Kim vurduya gidiyorlar. Ortalikta kumrudan baska kus yok. Cocuklar daha ufacikken ellerinde sapan kuslara tas atarak buyuyorlar, hic bir buyugun umuru degil. Amerika'dayim, her mahallede ve hatta sehrin gobegindeki her parkta cesit cesit rengarenk kuslar, sincaplar, ve hatta yabani tavsanlar gezer. Kimse dokunmaz. Evimin bahcesinde bile varlar.. Bizde olsa kapanin elinde kalir, kopeklerini salarlar arkasina... Zaten belki de ondan yoktur. Kedi ve kopekler ise evcil hayvanlar olduklari icin sokakta basibos kedi-kopek goremezsiniz. Sahipsiz olanlar barinaklarda sahiplenilmeyi beklerler. Avrupayi bilmiyorum, ama Amerikada durum boyle..

bazı toplumlar kin ve nefret kültürü ile yetiştirilirler, bencil olurlar, umursamaz olurlar. bazıları fedakarlıkla, bazı toplumlar çok çalışma ve başarı kültürü ile bazıları da tembelliği ön plana çıkararak insanlarını yetiştirirler. Söz gelimi Japonlar halkının karakteri İspanyollardan farklıdır. anlattığım da budur işte. tabii her toplumda alt ve üst uç karakterlerde olanlar vardır. sizin inancınıza bir sözüm yok, siz öyle devam edin.

Fransa şiddet kültürü ile mi ünlü yani... İlla şiddet arayacaksak kadına şiddette dünyada üst sıralamalardayız. Geçmişe değil şimdiye bakmak, geçmişten de ders çıkarmak lazım, sonuç olarak adamlar her bakımdan ileride.

Son düzenleme:
izlemedim izlemede

zira okduğum tüğlerimi diken diken etti zaten

[h=2]"Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.."[/h]

Siddet, kin, nefret kulturu diye birsey yok. Bunlar karakter meselesi ve tum milletlerde goruluyor. Ne yani, Fransa'da millet birbirini mi kesiyor, ya da hayvanlari, ulkelerine gelen turistleri mi olduruyor? Ve bunlar normal goruluyor? Bunu mu demek istediniz?
Sizinki sadece asilsiz bir genelleme. Kultur meselesi degil.

Back