• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklem Ağrıları

masal perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
405
4
96
İstanbul
Dizlerimin herikiside ağrıyor ..önerebileceğiniz birşeyler varmı? eklemleri kemikleri güçlendirmek için ne yapmalıyım?:tomato::tomato:

:uhm:

teşekkür ederim ben doktora gitmedim gitsem ağrı kesici krem falan vericek ben doğal yollarla beslenerek belki düzeltebileceğimi düşündüm.

öncelikle bir doktora görünüp hastalığına bir teşhis koydurmanda yarar var. kullanacağın destekleyici tıp yöntemini ona göre seçersin. belki de romatizma çeşitlerinden birine yakalanmışsındır. bunula ilgili ibrahim saraçoğlunun sitesinde kiraz sapı, ısırgan otu kürü var. ama dediğim gibi önce bir doktora git. kendini ihmal etme..geçmiş olsun..

öncelikle bir doktora görünüp hastalığına bir teşhis koydurmanda yarar var. kullanacağın destekleyici tıp yöntemini ona göre seçersin. belki de romatizma çeşitlerinden birine yakalanmışsındır. bunula ilgili ibrahim saraçoğlunun sitesinde kiraz sapı, ısırgan otu kürü var. ama dediğim gibi önce bir doktora git. kendini ihmal etme..geçmiş olsun..

+1 ama şunu da belirteyim ki; ben yaklaşık 4 senedir diz ağrıları çekiyorum. (Hiç geçmeyen ağrılar) Ve ikinci ameliyatımı olacağım kısmetse bir kaç gün sonra.

Sakın ihmal etmeyin. Özelden ulaşırsanız bana, konuşalım bu konuyu. Çok iyi doktorlar tavsiye edebilirim size. Önce tıp, sonra alternatif tıp ;)

Back
X