Saç Rengi ve Saç Boyama Eklediğim saç rengi hakkında fikir verebilirmisiniz?

canım kuaföre git resmi göster yapsın en kolayı

canım gözünü4 aç hangi renkleri kullandını bizede yaz canım maraksına suyunun oranına bak tıkkkkkat et emi

canim resmine baktim cok tatli cici bi kizsin masallah kendin bilirsin ama bence bu dogalligini bozma. O sac rengi gitmez sana tatlim ya

canim resmine baktim cok tatli cici bi kizsin masallah kendin bilirsin ama bence bu dogalligini bozma. O sac rengi gitmez sana tatlim ya

Teşekkür ederim canım ama sacım o resimdeki gibi değil malesef yoksa ellemem bile saçımı. Saçım yanlışlıkla turuncu olmuştu kuaför kapatmak için koyu kumral yaptı oda siyah gibi olmuştu şimdi akmaya başladı gene turunculuklar geliyor iyice maf olmadan saçım bir renk yapmak istiyorum sonra doğal haline bırakcam.

Son düzenleme:

hmmm öyle mi... ama sence bu renk biraz acik degil mi tenine göre? Koyu renk hem daha dogal gözükür hemde genc gösterir. Yasin kac cnm bu arada?

hmmm öyle mi... ama sence bu renk biraz acik degil mi tenine göre? Koyu renk hem daha dogal gözükür hemde genc gösterir. Yasin kac cnm bu arada?

Haklısın canım. 18 yaşındayım...

Birde bu 2 resimden koyu olan sacları begendim özellikle 1. resimdekini.
Eklediğim 1. resimde bakırlık mı var bana mı öyle geliyor?

Eklentiler

• $331030_mary-kate-ashley-olsen-much-music-yahoo-8-30-2005-05_1_.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 140
  • $tumblr_l6eu5fZZHP1qza6uyo1_400.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
benim gösterdiklerim bakır değil zaten kahve tonları var dore ağırlıklı asıl senin istediğin bakıra dönük ben 18 yaşındayım beyaz tenli olduğum için mayıs gibi bakıra boyatmayı düşünüyorum mesela senin tenine gideceğini düşündüğüm renkler bunlar mary kate'in renginden daha çok yakışacağına eminim

Canım zaten sacım 1 ay once gosterdıklerın gıbıydı ama ben daha acık sarımsı bır sey ıstıyorum. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…