• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Eklediğim saç rengi hakkında fikir verebilir misiniz?

lovezac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
43
0
36
Ankara
Sonunda bulduuumm rengimiiii kızlarrrr :1:
Çok uğraştım ama buldum :D Tenim Buğday böyle kavrulmuş bisküvi renginde pek açık yada pek koyu değil akşamları çok açılıyor soğukta falan :D :D
Ama Bu rengin ne olduğu hakkında bir fikrim yok. İlk defa boyatacağım saçımı koyu kestane saçlarım doğal rengi.
Kendim kutuyla alıp kuaförüme mi boyatsam ?? yoksa kuaförüm daha mı iyi bilirr ? Bu rengi bileniniz varsa yardımcı olsun lütfeeeeeeen kutu numarasına kadarr :D :1:
Sanki ikisinin rengide aynı gibi ama sağdaki kızınkini soruyorum :D

32000326052419001141526.jpg

rengi iyice netleştirip kuaföre bırakmakta fayda var. bazen götürdüğünüz boya saç renginizde istediğiniz sonucu vermeyebiliyor.

bunlar iki farklı kız mı yahu ? ikiz mi yoksa =) çok benzettim bi an =)

kardeşler sanırım cnm :) Evet benziyorlar saçlarınıda aynı boyatmışlar sanırım :D Renkleri çok güzel ama ya bi bulamadımmm.. :(

Bu saç büyük ihtimalle kızıl kahve,çekim ortamı sarımsı olduğu için çok farklı bir görüntü oluşturmuş
Tamamen çekimden kaynaklı yani farklı gibi görünmesi

bende bu tarz fotoları gösterdim kuaförüme bakır kahve yapalım dedi bunun gibi olmadı ama çok çok güzel bir renk oldu her gören bayılıyor :115: tavsiye ederim o yüzden:34:

Back