• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Eklediğim resimdeki saç rengi tam olarak nedir? Nasıl elde edilir

NiL39

DiLRuBaM
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2007
38
0
86
42
Kırklareli
$turuncu-3.jpg

ben sacımı bu renk boyatmak istiyorum ama ne olarak geciyor bulamadım bana fikirlerinizi soylermisiniz ne renk bide güzelmi bende resimdeki bayan gibi beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm daha önce bakır kızıl kullandım ama bu daha farklı ve hosuma gitti sizin fikirlerinizi bekliyorum :16::16:

avrupa yakasında ki yağragın sac rengi bu
bence sacını cok yıpratır sürekli dipleri cıkar

hiç bi zaman böyle bi renge cesaret edemem :9:
portakal rengi saç :9:
bunu kullana bilirsin. spray boya $spray-outrageorange.jpg

Turuncu,sarı yansımaları var
Yakışıp yakışmayacağı konusunda fikir veremem görmediğim için ama
Rengi nasıl elde edeceğiniz konusunda bilgi verebilirim
Zemin rengi çok açık olmalı bu saçı elde edebilmek için
Oryal kullanılmalı
Market markalarında bu rengi bulamazsınız bazı tüp boyalarda bu renge yakın boyalar var
Ama tam bu renk için su bazlı,sadece farklı renkler üreten boyalara bakmalısınız

açılmış saça bazı markalarda bulunan bakır yoğunlaştırıcıyla boyanırsa bu renge ulaşılabilir diye düşünüyorum.örneğin igorada 0.77 majirelde 0.44 gibi.

hepinize ayrı ayrı cok tesekkur ederim kuaförümede danıstım renkte akınca cok sorun yasayabilceğimi söyledi göründüğü gibi koyu deilmiş normade cok acık bi renkmiş ama okadar hosuma gittiki bilemiyorum bugün boya için gidicem ama bu rengi boyatmıcam sanırım:( yeni rengimide paylasırım sizlerle:))):16::16::16: iyiki yarsın KK.

Back