Saç Rengi ve Saç Boyama Eklediğim resimdeki saç rengi nedir sizce?

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
kızlar saçlarım sıcak çikolata ama bu renk çok hoşuma gidiyo rengi hakkında yardımcı olabilir misiniz....

Eklentiler

• $shine6.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 68
teşekkür ederim saçlarım sıcak çikolata ama kızıla dönmek istiyorum asıl istediğim bu renkti ama nar kızılı aldım nasıl olur ki acep=)

kızlar sıcak çikolata diyorum üstüne nar kızılı diyorum yorumu olan yok muuuu???

nar kızılını yaptım ve çok hoş oldu bu rengin bi ton daha açığı tavsiye ederim kızıl isteyenlere

nar kızılını yaptım ve çok hoş oldu bu rengin bi ton daha açığı tavsiye ederim kızıl isteyenlere
kızıl renklerden pek anlamıyorum ama istediğin gibi olmasına sevindin istediğin rengi yakalamak bazen çok zor oluyorresmi olsaydı keşke yoksa benmi göremiyorum

kızıl renklerden pek anlamıyorum ama istediğin gibi olmasına sevindin istediğin rengi yakalamak bazen çok zor oluyorresmi olsaydı keşke yoksa benmi göremiyorum

resim gözüküyo bende ama tekrar ekliyim

Eklentiler

• $shine6.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 49
çok güzel bir renk,palette nin büyülü kızılına benziyor sanki

ben çikolaata üzerine nar kzıılı yapınca daha canlı kırmızılı olan bi tonunu elde ettim daha güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…