• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Eklediğim resimdeki saç rengi hakkında fikir verebilir misiniz?

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
saç rengınden anlayan hatunlar bu sac rengı nasıl yapılmıss

Eklentiler

• $kk.jpg
    $kk.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 82
  • $kk1.jpg
    $kk1.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 89
hyr cnm dip röfle değil,ilk röfleden sonra arada kalan kahveler oluyoya hani işte 2.gidişimde o aradaki kahveleri alıp paketliyodu kuaförüm..saçlarım röfleden hiç yanmadı ama şimdi siyahı açtırdım ve saçım hiç saça benzemiyo,pösteki gibi oldular yaa çok moralsizim :çok üzgünüm:

tamamen kişinin doğal tonuyla alakalı. kendi tonu muhtemelen küllüdür çünkü benimde saçımın kendi rengi açık küllü sarı. sıkta bir röfle atınca bu resimdeki aynen tutuyor. eğer kendi tonun bunu yakalamaya müsait değilse tek işlemde bu renge sahip olamazsın. arkadaşın dediği gibi yakın zamanda 2.işlemi yaptırmalısınki kuaföründe aynını söyleyecektir.

sık rofleden sonra kullu sarıyla cıla atılmış. kuaforun saçına rofle yaptıktan sonra 10.1 in içine çok az grı koyup cıla yaparsa bu sekilde bır sonuc alırsın.işini bilen bı kuafore gıt ama gırının dozunu ayarlayamazsa grı saçlı olursun akana kadar

tatlım bosver sen onu senın sacını nasıl yaptı pekı kuafor

canım ben şimdi kuaförden geldim . yeni röflemin resmini koyacağım saç modelleri bölümüne.

benim saçım kendi orjinalinde açık küllü sarıdır. üstelik beyazı çok fazla. haliyle basit bir röfle ile kıvama geliyor. ama bu sefer epeyce sık attırdım

canım ben şimdi kuaförden geldim . yeni röflemin resmini koyacağım saç modelleri bölümüne.

benim saçım kendi orjinalinde açık küllü sarıdır. üstelik beyazı çok fazla. haliyle basit bir röfle ile kıvama geliyor. ama bu sefer epeyce sık attırdım

Harika gozukuyor gule,gule kullanin...:delphin:kac rofleden sonra bu kadar sari oldu acaba???2-3

bende sari manyagiyimdelikafadulden 2 yildir saclarimi biraktim kendine gelsin iyice uzasin diye simdi cok saglikli ve uzunlar 2 ay sonra bende bu sekil yaptircam ins..)))

Son düzenleme:
tek sefer canım. uzun zamandır yaptırmıyodum. yıllardır üstüste epey yıpranmışlardı . saç düzleştiricisi kullanmadan sokağa çıkamaz olmuştum. o yüzden hiç yaptırmadım. saçımın doğal halide küllü sarı olduğundan uzamalar yama gibi durmamıştı. dünde gidip uçlarda eskiden kalan işlem görmüş kısımları kesip attık ve geriye sadece kendi saçım kald. onun üzerine oldukça sık ve ince röfle atıldı okadar. ben dahada beyaza yakın istediğim için 2 ay sonra gel bir paket daha yapalım dedi.

Back