• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Eklediğim resimdeki renge ulaşabilmek için ne yapmalıyım?

BusraKodal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2
0
36
İstanbul
Merhaba öncelikle foruma yeni katıldım ve çok yararlı buldum, bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum :)

Saçımda siyah boya vardı uçlarına doğru kuaförde bitkisel açıcıyla açtırdım hiç bi yanma olmadı saçımda fakat istediğim renk olmadı. İstediğim renk açık küllü kumral tonlarıydı ama saçım daha çok sarı oldu..Daha sonra beğenmedim tabi beyaz tenli olduğum için ölü gibi oldum ve doğal olmadı hiç bi kaç hafta sonra tekrar evde kendim boyadım küllü kumral boyayla ilk boyandığında koyuydu sonra açıldı.

Ama benim istediğim bi renk değil kesinlikle turuncumsu bi renk istemiyorum daha doğal bi renk istiyorum turuncumsu olmasın :( açık küllü kumralın yeşil yaptığını duydum o yüzden o rengi saçıma sürmek de istemiyorum evde kendim boyayacağım için .. şimdi saçımı açık kumral ve fil dişi gibi açık sarı bi renk karışımıyla boyasam nasıl bi sonuç alırım ya da sizin önerileriniz var mı açık küllü kumral tonlara ulaşabilmem için?

Son düzenleme:
sarı kumral karışımı nasıl olur bilmiyorum ama beyaz tene en çok yakışan saçlardan biri bence küllü kumral. :ssz:

küllü kumrala boya bence. yeşillik yıkadıkça ve çeşitli yöntemlerle gideriliyor. öbür türlü istediğin gibi bir renk tutmayabilir.

Back