• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKimde doğum yapıcak olan hamişlerr buyurun tanışıp kaynaşalımm:)

queen8787

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
6
0
16
Antalya
Antalyadan olanları özellikle beklerim:) aranıza yeni katıldım site biraz karmaşık geldi doğrusu bu alanı zarzor buldum:(gebeliğimin 25.haftasındayım Antalya Yaşam Hastanesi'nde Pınar Hanım'a gidiyorum ve böyle giderse ve Allah kısmet ederse doğuma onunla giricem..Sizler nerede doğum yapacağınıza karar verdiniz mi?? ve bebek ihtiyaçlarını gidermeye başladınız mı?cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorummmm bakalım Antalyadan kaş hamiş çıkıcak???:)

merhaba,
öncelikle hayırlısı ile bebeğinize kavuşmanızı diliyorum. ben de antalyadayım ve 25. haftadayım. doktorum inanç mendilcioğlu, yaşam hastanesi veya memorial ile çalışıyor. hangi hastanede doğum yapacağıma henüz karar vermedim bakalım hayırlısı olsun inşallah...

sizin nasıl gidiyor normal doğum mu yoksa sezeryan mı istiyorsunuz?

Teşekkür ederim bende 25.haftamdayım bi aksilik çıkmazsa gönlüm normal doğumdan yana doktorumun demesine göre bebeğimin gelişimi bu şekilde giderse normal doğum olucak.İnanç bey Yaşam Hastanesinde değil sanırım Memorial de.Aslında bende doktorumdan memnunum fakat Yıldız Andevadaki Gökbay beyi çok övüyolar ona da bi görünmeyi düşünüyorum henüz netleştiremedim siz hastaneler ile ilgili araştırma yaptınız mı ?hizmet,fiyat vs.??

merhaba,
öncelikle hayırlısı ile bebeğinize kavuşmanızı diliyorum. ben de antalyadayım ve 25. haftadayım. doktorum inanç mendilcioğlu, yaşam hastanesi veya memorial ile çalışıyor. hangi hastanede doğum yapacağıma henüz karar vermedim bakalım hayırlısı olsun inşallah...

sizin nasıl gidiyor normal doğum mu yoksa sezeryan mı istiyorsunuz?

Teşekkür ederim bende 25.haftamdayım bi aksilik çıkmazsa gönlüm normal doğumdan yana doktorumun demesine göre bebeğimin gelişimi bu şekilde giderse normal doğum olucak.İnanç bey Yaşam Hastanesinde değil sanırım Memorial de.Aslında bende doktorumdan memnunum fakat Yıldız Andevadaki Gökbay beyi çok övüyolar ona da bi görünmeyi düşünüyorum henüz netleştiremedim siz hastaneler ile ilgili araştırma yaptınız mı ?hizmet,fiyat vs.??

inanç beyin kendi muayenehanesi var, doğum veya ameliyatları memorial veya yaşamda yapıyor. iki hastaneye de sadece gidip bir baktım, hizmet kalitesi hakkında pek bilgim yok ama fix fiyatları var. doktorunu dışardan getirirsen hekimlik fiyatı dahil yaklaşık 2500-4000 oluyor. tabi hekimlik fiyatı doktoruna göre de değişiyor. hastane odaları açısından bence yaşam daha güzel çünkü çok ferah, aydınlık insanın içi açılıyor, memorialinki daha yeni ve lüks olmasına rağmen karanlık ve küçük geldi gözüme..

yaşam, andeva gibi sgk anlaşması olan bir hastane ve hastanenin doktorunu tercih edersen fiyat çok daha uygun (yaklaşık 1000-2000 arası) oluyor.

ben çok kararsızım, doktorumu da çok beğeniyorum ama çok pahalıya patlayacak, hayırlısı bakalım.

Aslında baktığında hepsi aynı işi yapıyo fakat özel doktor olunca fiyat daha bi şişkin oluyo ben geçen hafta kontrolumde doğum fiyatlarını öğrendim normal olursa 1150 tl 1 gece,sezeryan olursa 1350 tl 2 gece dediler herhangibi komplike durumda bebeğin yoğun bakımda kalması,küvez vb gibi durumda ücretsiz olduğunu,oldu da extra hastanede kalma durumumuz olduğunda günlük 250tl iki kişilik oda 350 tl tek kişilik oda fiyat verdiler..Andeva Yıldız sanırım biraz daha uygun fiyat açısından fakat net bi bilgim yok telefonda bilgi vermiyolar evimede uzak olunca öğrenme şansım olmadı.Andevada doğuma 10 kişi giriyolarmış 5yıldızlı hotel hizmeti gibiymiş herkez çok ilgiliymiş o yüzden biraz kararsızım doğrusu...
Yaşam daki doktorum çok iyi,kibar ve naif hiç sıkılmadan bütün merak ettiğim sorulara cevap veriyor,sormadan herşeyi ayrıntılı anlatıyor,çok tatlı dilli bir bayan öyle 5 dk da anlatıyım sallıyım cinslerden değil o yüzden benimde onu pek bırakasım yok kafamı karıştırmazlarsa...eğer doktorunu değiştirmek istersen kesinlikle tavsiye ederim..

inanç beyin kendi muayenehanesi var, doğum veya ameliyatları memorial veya yaşamda yapıyor. iki hastaneye de sadece gidip bir baktım, hizmet kalitesi hakkında pek bilgim yok ama fix fiyatları var. doktorunu dışardan getirirsen hekimlik fiyatı dahil yaklaşık 2500-4000 oluyor. tabi hekimlik fiyatı doktoruna göre de değişiyor. hastane odaları açısından bence yaşam daha güzel çünkü çok ferah, aydınlık insanın içi açılıyor, memorialinki daha yeni ve lüks olmasına rağmen karanlık ve küçük geldi gözüme..

yaşam, andeva gibi sgk anlaşması olan bir hastane ve hastanenin doktorunu tercih edersen fiyat çok daha uygun (yaklaşık 1000-2000 arası) oluyor.

ben çok kararsızım, doktorumu da çok beğeniyorum ama çok pahalıya patlayacak, hayırlısı bakalım.

Back