Nişan ekim ve kasim arasinda söz eglencesi , veya nisan eglencesi yapacak kizlar burayaaa:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar benimde yakinda ( ekim ve kasim aylarin icinde) söz eglencem olacak (nisan olarak gecer belki tam belli degil) 50 kisilik biyer tutmayi düsünüyoruz kalabalik olacagimizdan :)
elbisemi aldim odamda astim yatagimin karsina =) muhtesem , eflatun uzun saten, gögüs tarafinda silver beyaz ve eflatun taslar döseli kisim kisim iniyor büzülmüs harika bisey =) opuyorumnanaktan altina silver acik ayakkabi alacagim birde :asigim: üstümde cekince eklerim resimi :) askimla yüzlükleri nezaman alacagiz bilmiyorum ama insallah yakinda oda kararlastiririz :asigim: kizlarr siz hazirliklarinizi yaptinizmii??? :) elbiseleriniz nasil varsa fotolarinizi bekliyorummmm zemuszemus

benimde 19 kasımda isteme söz nişan hepsi bi arada evde olacak inşallah :) elbisemi aldım karşımda asılı sürekli gözüm onda :) bi tek elbise hazır diğer işleri hafta içi halledecez kısmetse :) nişan yastığı yaptırıyoruz oda biterse herşey tamam olacak :) inşallah herşey yolunda gider :)

benimde 19 kasımda isteme söz nişan hepsi bi arada evde olacak inşallah :) elbisemi aldım karşımda asılı sürekli gözüm onda :) bi tek elbise hazır diğer işleri hafta içi halledecez kısmetse :) nişan yastığı yaptırıyoruz oda biterse herşey tamam olacak :) inşallah herşey yolunda gider :)

tebrikler canim:) senin adina cok sevindim hehe, allah tamamini erdirsin , resimlerini eklersin artik canim:)

Back