How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ekim sonu düğünü olanlar

tatatam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
187
5
38
33
Ankara
ekim sonu olcak düğünüm öyle kararlastırıldı aıleler de o şeklde karar verdi ama mutsuzum :( hiç böyle olsn istememiştim farketmez gerci ama ya hava kötü olursa yagmur yagarsa sizlerin ne zaman olcak düğünü umarum hersey güzel olur

ekim sonu olcak düğünüm öyle kararlastırıldı aıleler de o şeklde karar verdi ama mutsuzum :( hiç böyle olsn istememiştim farketmez gerci ama ya hava kötü olursa yagmur yagarsa sizlerin ne zaman olcak düğünü umarum hersey güzel olur

ekim sonu havalar o kadar da kötü olmuyo ki canımm..bence takma kafana şimdiden:34:

benimde düğünüm ekimin 18inde olacak kısmetse. nişanımda ekimde olmuştu. hava çok soğuk olmuyor ekim ayında. hem yaz ortasında düğün çekilmiyor. hava sıcak yapış yapış oluyorsun böylesi daha güzel :34:

benim kasım aralık bile olabilir tatlımm hiç üzme canını Allah herşeyin en güzelini versin inşallah sana

benimde 26 ekim de düğünüm
16 martta da nişanım olmuştu
bir gün öncesi ve bir gün sonrası hava çok güzel olmasına rağmen
nişan günümde yağmur yağmıştı.:confused:
düğünde inş. güzel olur diye dua ediyorum bende :KK17:

ekim sonu olcak düğünüm öyle kararlastırıldı aıleler de o şeklde karar verdi ama mutsuzum :KK43: hiç böyle olsn istememiştim farketmez gerci ama ya hava kötü olursa yagmur yagarsa sizlerin ne zaman olcak düğünü umarum hersey güzel olur
Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar

bnm de aynı 19 Ekim cnm hava güzel olur umarım..
Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar
benimde 26 ekim de düğünüm
16 martta da nişanım olmuştu
bir gün öncesi ve bir gün sonrası hava çok güzel olmasına rağmen
nişan günümde yağmur yağmıştı.:confused:
düğünde inş. güzel olur diye dua ediyorum bende :KK17:
kızlar benimde inş ekim ayında düğünüm var nasıl gecti düğünleriniz

Back