• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Gelini

Meryem Merve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
8
1
1
31
Merhaba,
Ekimde düğünüm var ve daha hiçbir eşyam yok.Mobilya züccaciye,tekstil ve beyaz eşya konusunda marka ve model önerileriniz var mı acaba ?

Ben sana Çelikte Korkmazı önerebilirim. Çeliklerin konusunda iyi seçim yapmalısın. Karaca,Schfer gibi markaların daha önce kararma yaptığını okumuştum. Tesktil için Taç,Madame Coco vs gibi markalar. Aslında bunlar tavsiye et et bitmez bence bu sayfadaki çeyiz topiklerini gez orada arkadaşlarla yorumlaşmalarımız da var içine sinenleri listene ekleyebilirsin. Bir de tavsiyem kendine mutlaka bi liste oluştur

Çoooook teşekkür ederim Schferın sadece kompakt kapaklı düdüklüsü çok hoşuma gitti kapağı ayrıca tencerelerden biriylede uyumlu 2düdüklün olmuş oluyor.Ama dediğiniz gibi bende çok şikayet okudum.Fikirleriniz ilham oldu gerçekten

BENDE DAHA HIC BIR HAZIRLIK YAPMADIM COK KARARSIZ KALDIM BIR SURU KONU VAR SITEDE OF OF STRES BASTI

Sakin ol bence telaş yapmamanı öneririm.Hemen karar verme bulduğun yerde ki her yeri gez fiyat model çıkar imkanın varsa sonra alışverişe başla derim canım

bol bol para birikirmeye bak :) ben de hala yapmadım eylülde düğünüm var , beyaz eşya ve yemek takımı seti alındı sadece.
baya araştırdık çok aheste gidiyorum haftanın 6 günü çalıştığım ve neredeyse tek başıma olduğum için.
destek çok önemli ben araştırıyordum hep hadi gel mağazaya girelim dedim ablama , kafamda belli modeller vardı sadece yemek takımı için gidip bernardodan aldım kafamda olmayanı da.
çelik tencereyi en azından farklı bir yerden alırım diye düşünüyordum ama cazip geldi :) peşin aldım çıktım.

Kızlar arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X