How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sünnet Ekim ayında oğluşum geliyor !!!

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
38
Bebeğimi beklerken aklıma takıldı arkadaşlar oğlum dora doğar doğmaz sünnet yaptırmak istiyorum ama endişelerim var zor olurmu acaba ekim ayında olacağından havalar ne çok sıcak olacak nede çook soğuk bilemiyorum kararsızım çook bana fikir verin lütfenn bebeğim çok acı çekermi yoksa anlamazda ufakken yaptırmak daha mı iyi :uhm:

ben doğar doğmaz yaptırmadığıma pişmanın canım ama 6 aydan önce yapılırsa daha çabuk iyileşiyormuş bende bu aralarda yaptırmayı düşünüyorum

Canım bende düşünüyorum bu konuyu. Doğar doğmaz olursa oda rahat eder. ıleride sorunu olmaz diye düşünüyorum. Ama doktorlarla da bir görüşmek lazım

bende doğar doğmaz yaptırma taraftarıyım:lepi:
ben malesefki cesaretimi toplayıp bi türlü yaptıramadım bu zamana geldim:çok üzgünüm:
ihşallahh şu 1-2 ay içerisinde yaptırcam:delphin:

oğlum olsaydı ben de doğar doğmaz yaptırma taraftarıydım gizemciğim. yeni doğanlarda kök hücre sayısı fazla olduğundan yaralar daha çabuk iyileşiyormuş.. internette okumuştum..

nacizane fikirleriniz için teşekkür ederim kıslarrrrrrrrr opuyorumnanaktan

ben oğulumu bir ay önce sünnet ettirdim,okadarda kolay deyil arkadaşlar,sünnet olacaklara şimdiden geçmiş olsun

Aklı ermeden olması çok önemli, çünkü sünnet olmak toplumumuzdaki yanlış davranış ve sözlerin de yardımıyla hadım edilme korkusuna dönüşüyor. Bu da Allah korusun ileride erken boşalmanın dahi psikolojik temelini oluşturabiliyor. Benim amcam sünnet korkusu yüzünden kekeme kalmış örneğin. Artık doğar doğmaz mı yaptırırsın, uygun bir süre sonra mı bilmiyorum ama, kendisinin hissedemeyeceği ve etraftakilerin ne dediğini anlayamayacağı bir yaşta olsun bence. İlkokulda falan yaptırıyorla ya, hayret ediyorum, o çağdaki çocuklar zaten acımasız, daha önce sünnet olanlar diğerlerini ölesiye korkutuyorlar. Ben kısmetse kız annesi olacağım ama oğlum olsa doğumdan hemen sonra doktorun uygun göreceği bir zamanda yaptırırdım, 6 yaşına gelince de çocuğumun içinde ukte kalmasın diye sünnetlik kıyafetler giydirip göstermelik bir sünnet düğünü ya da parti falan yapardım.yerimseniben

hani insan aman çocuğum anlasın düğünlü dernekli olsun da ister sanırım,benim iki kızım olcak düşünmedim,ama duyduğum genelde hemen tavsiye ediyorlar fakat ilerleyen zamanda düğünlü mevlütlü falan yaptırıyor aynı insanlar,,
bence de hemen yaptırılmasında fayda var,çünkü bebeklerde büyüdükleri için hücreler kendini çok hızlı yeniliyor ve çok çabuk bir iyileşme gösteriyor,
fakat yaş ilerledikçe ve çocuk bilinçlendikçe arkadaşlarından yada çevreden duyduklarını korkuyla hazneye atarak o işten ödü kopar hale geliyor sanırım..

benimde aralık ayında oğlum olacak kısmetse. doğumdan 24 saat sonradan itibaren sünnet edilebiliyormuş, bende çok ısrar ediyorum eşime hastaneden çıkmadan yaptıralım diye ama korkuyorum bir yandan, sonuçta bezi tahriş ederde kötü olur diye. kararsızım şahsen.

dün oğlunu sünnet yaptırmış bir anne olarak doğar doğmaz sünnet olmasını tavsiye ediyorum oğluşum 1 hafta sonra yedi aylık olacak keşke doğar doğmaz yaptırsaydım yeni doğduklarında zaten ağlıyorlar süt geç geliyor doymayabiliyorlar veya gaz sancısı oluyor yani bi sebepten ağlıyorlar sünnet ağlaması da arada kaynamış olur ama büyüdüklerinde keyifli oluyorlar ya ağlamaları insanı üzüyor yani bizimkinin de aslında çok eziyeti olmadı ama kahkahaları gitti yoğun ağlaması olmasa da kahkahaları da yok yani ben daha fazla ağlamasından korkuyordum ama beklediğimden daha rahat geçirdik dün geceyi ama yine de oğlum ilk ay zaten çok ağlamıştı keşke o zaman olsaydı diyorum hem hareketli de olmuyorlar ayrıca çok daha çabuk iyileşiyormuş lafı çok uzattım ama özetle bence doğumdan sonra en uygun ve en kısa zamanda yaptırın

Benimde allah nasip ederse kasım ayında bi oğluşum olucak ve bende kesinlikle doğar doğmaz sünnet ettiricem.dr.umun benimle paylaştığı bu konuyu sizede yazayım.
Erkek bebekler 2 ila 6 yaş arasında annelerine deyim yerindeyse aşık oluyorlarmış.ve bu yaş aralığında sünnet ettiridiklerinde babalarının onları cezalandırdığını düşünüp kadın olmaya eğilim gösterebilirlermiş.Hatta yapılan araştırmalarda birçok travestinin 2-6 yaş aralığında sünnet olduğu ortaya çıkmış.
bu konudanda etkilenmiş olmamdan dolayı vede ilk doğduğunda sinir uçlarının tam işlevini kazanmamış olduğundan çok acı hissetmeyeceğinide göz önünde bulundurarak kesinlikle doğar doğmazki 15 gün içinde diyorum...

ben de çok pişmanım yaptırmadığıma.
kesinlikle ihmal etme henüz kök hücre oldukları için birgünde iyileşiyormuş doğar doğmaz yapılan sünnetler.

Back