- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
ekim ayında kürtaj olanlar...
- Konu Sahibi gullsee
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de bugün tam 40 gün oldu. ben de acaba bi kaza olmuş mudur diye düşünmeye başladım ama zaten çok geç olanlar da varmış bak. ama hamile kaldıysam da çok mutlu olurum açıkçası. sen özellikle mi korunmamıştın? dr un 3 ay demedimi?Bnde 23 ekimde 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ama henüz bnde adet olmadim korunmadim kurtajdan sonra tekrarmi hamileyim bilemedim
evet normal galiba çünkü 45-50 günün sonunda adet gören çok varmış...Arkadaşlar ben bi düşük geçirdim ve 50 günün sonunda adet gördüm. Bu kadar geç adet görmeniz normal bence
21 ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım ve 9 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef. ve ben hala adet olmadım. sizler adet oldunuz mu benim gibi bekleyen var mı? ne zaman kürtaj oldunuz? Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın tekrar.