• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayında kürtaj olanlar...

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
123
21 ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım ve 9 haftalık bebeğimi kaybettim maalesef. ve ben hala adet olmadım. sizler adet oldunuz mu benim gibi bekleyen var mı? ne zaman kürtaj oldunuz? Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın tekrar.

Amin canım ben ocakta kürtaj oldum ve 45 gün sonra adet oldum zaten 30-50 falan demişti doktorum olmaya yakınsindir galiba. Hiç dert etme kendine bunları ben kürtaj dan sonra çok yıkıldım çok korktum ama hep iyi şeyleri aklımda tutmaya çalıştım mesela kürtajdan sonraki ilk gebeliğin riskinin daha az olduğunu söylemişti doktorum istatistiklere göre. Hep iyi düşündüm gerçekten iyi de oldu sen de öyle yap olur mu. Rabbim yardimcin olsun.

Bnde 23 ekimde 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ama henüz bnde adet olmadim korunmadim kurtajdan sonra tekrarmi hamileyim bilemedim

Bnde 23 ekimde 10 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum ama henüz bnde adet olmadim korunmadim kurtajdan sonra tekrarmi hamileyim bilemedim
benim de bugün tam 40 gün oldu. ben de acaba bi kaza olmuş mudur diye düşünmeye başladım ama zaten çok geç olanlar da varmış bak. ama hamile kaldıysam da çok mutlu olurum açıkçası. sen özellikle mi korunmamıştın? dr un 3 ay demedimi?

Arkadaşlar ben bi düşük geçirdim ve 50 günün sonunda adet gördüm. Bu kadar geç adet görmeniz normal bence

Bende 18 ekim de kurtaj oldum. 11 haftalik kesenin icinde gelismeyen 6 haftalik kalan bebegim icin.. Kurtajdan sonra cok agrim oldu kanamam cabuk kesilmedi, 35 gun sonra adet gordum. Normalde 8-9 gun suren regl bu kez 5 gun surdu..

Merhaba gullsee çok geçmiş olsun bende dun kuretaj oldum.9 haftalik tek yumurta ucuzlerim vardi.kalp atisi durmuş birinin zehirlenme riski vardi .doğum ve gebeliğim de çok riskliydi.maalesef bebeklerini kaybettim.kurtajdan sonra 40 gün geçilebilir adet dedi doktorum.her şey insan için saglik olsun umarim saglikli bebekler dünyaya getiririz.

Bende 22 ekimde kurtaj oldumm. Patolojide mol gebelik dendii

Back