• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı için balayı tercihleri

merhaba canım ekim için bolu abnat olabilir kapadokya olabilir yurtdısı düşünürseniz olabilir antalyada çoğu otel kapanıyor ekim de :)

Ben kasim ayinda canakkalede koç termale gitmistim. Simdi bir de doga evleri yapmislar cok guzel olmus. Hem ucret olarak ucuk degil hem de temiz bir yer. En guzel yani da termal havuzu rezerve ederek esimle basbasa yuzmemiz olmustu.

Balayindan beklentin ne bilmiyorum ama ben memnun kalmistim.

Biz balayımızı Dominiklerde yaptık. Belki fikirler edinebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz ekimde antalya voyage belek e gitmiştik güneşlendikte denize de girdik hava sıcaktı

bizde ekim başı gidicez alanyadan otel ayarladık oralar sıcak oluyomş o mevsimde ama bn yine garanti olsun diye kapalı havuzu olan bi yer sectm:KK51:

Antalya Kaş. 29 Ekime kadar sezon devam ediyor.Oteller oda/kahvaltı şeklinde ama zaten her zevke her bütçeye uygun mekanlar var.Gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel.Alaçatı Bodrum gibi kasıntı değil.Denizi güzel insanı güzel.Ulaşımı zor ama gittiğinizde anlıyorsunuz sebebini.

Back