gülşencim bugün lokman hekime gittim, valla doktoruda hizmetide süperdi fiyatları da çok uygun , fatma hanımdı doktorum herşeyi tek tek sordu,inanılmaz memnun kaldım,artık kararım kesin,lokman hekimde yapacam doğumu allah nasip ederse
Selam canım. UMUT heeee cokgüzel bı isim yaaa. hayırlı olsun allah saglıklı sihaatli buyuteyı nasıp etsın. bende bebişin odasının boyanmasını beklıyorum. agustos sonu hazır olur heralde. dun doktora gıttım Mertciğim 1500 kg olmus bende dıyorum nıye karnım acıyo agırlaştım megerse kılo alımısız teyzesısırnaşık şey
haftaya çalışabilir raporu alıcam inşallah 5 hafta daha calısabılır dayanabılırım.
yaptıgım bebek şekerlerini foruma koyacaktım ama beceremdım nasıl yapılacagını bilmediğimden. sende kendine bebişine ıyı bak öptük Şeniz
slm canım nasılsınız bakalım,Mertcim nasıl bu arada tosunumuz:))biz yarın allah kısmet ederse Ayvalığa kvalidemlere gidiyoruz haftaya ctesi buradayız dr kontrolumuz var ve ben çok mrk ediyorum artık bebişimi ve laf aramızda çok ta özlüyorum.size allahısmarladık diyelim dedik dönene kadar lütfen kendinize çok dikkat edin allaha emanet olun kocaman öpücükler bizden size canımmmmmmmmm:1hug:byeeeeeeeeeeeeeeee:teytey:
Canım bende dün gittim Elif hanıma. Bi doktor bu kadar tatlı dilli olur ve a'dan z'ye herşeyi tekrar baştan anlattı yeni gittiğim için herşeyimle ilgilendi böbreklerime bile baktı, normal doğum için uygunsun dedi ben çok memnun kaldım hatta eşim de çok sevdi hizmet süper fiyat zaten komedi bende kararımı verdim orda yapacağım şükür sonunda aradığımı buldumhihoyyyt
benim 11 ekim senin 12 ekim gözüküyor belki aynı anda doğururuz:))
evet canım aynen dediğin gibi herşeyle tek tek ilgileniyolar valla bende çok memnun kaldım ,bu cuma da rapor almak için gidicem banada normal doğuma müsaitsin dedi ama bizim oğlan biraz tombikmiş belki sezeryan olabilir zorlamayız dedi ,benim sat ım 5 ocak yani 11 ekim doğumum takvim bi gün geriden geliyo,aynı gün doğurursak hiç şaşırmam,allah hepimizi bir avazda kurtarsın:CüvCüv:
Amin canım bebeğin kaç kiloki tombiş dedi doktor, beniki 1600 grdı geçen hafta diğer randevu nezaman senin :uhm:ben 1 ay sonra gidicem
evet canım aynen dediğin gibi herşeyle tek tek ilgileniyolar valla bende çok memnun kaldım ,bu cuma da rapor almak için gidicem banada normal doğuma müsaitsin dedi ama bizim oğlan biraz tombikmiş belki sezeryan olabilir zorlamayız dedi ,benim sat ım 5 ocak yani 11 ekim doğumum takvim bi gün geriden geliyo,aynı gün doğurursak hiç şaşırmam,allah hepimizi bir avazda kurtarsın:CüvCüv:
gülşencim sende oraya gidiyosun galibaa nasıl memnuniyetiniz nasıl ?kızlar bende gidersem tanışalım sizle orada
melsacım canımm bende artık lokman hekime gitmeyi düşünüyorum 29 mayısa gidiyordum ama vazgeçicem galiba hergün bişey çıkartıyorlar sinir oldum....hastane nasıl elif hanım nasıl doğum bölümü nasılmış ilgisi falannn....bilgilendiriseniz sevinirimm
yadecim ben 1 kez gittim eşimle 2 hafta önce, acayip memnun kaldık eşim bile bayıldı doktorun ilgisine ben elif hanıma gidiyorum melsa fatma hanıma sanırım, o da çok memnun kalmış gitmeni tavsiye ederim en azından bi kere git kendin gör zaten muayene 11 ytl (ssk için):roflol::roflol::roflol:
canım ben fatma hanıma gittim,eşimle birlikte girdik muayeneye oda çok beğendi,ilgileri süper ne istersen sor cevaplıyo ayrıca şimdiye kadar ilgilenilmediğim kadar ilgilendiler,çok kalabalıkta sayılmaz sadece doktor acil doğuma falan girerse biraz sarkma oluyo ama en fazla yarım saat bekliyosun,geçen gidişimde doğum ünitesini ve odalarıda gezdim gerçekten güzel fiyatıda çok uygun bence bi git derim en azından görmüş olursun.
ben 29 ağustosta saat 4 de gidecem bidahaki randevuya
melsa ve gülsen bende ayın 2 sine randevu aldım.dünde kardeşim gitmiş oda memnun kalmış hayırlısı diyorum inşallah sağlıkla bebişleri kollarımıza alırızz kızlar ama bir ara görüşüp tanışalım orda olur mu? çk sevinirimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım ben fatma hanıma gittim,eşimle birlikte girdik muayeneye oda çok beğendi,ilgileri süper ne istersen sor cevaplıyo ayrıca şimdiye kadar ilgilenilmediğim kadar ilgilendiler,çok kalabalıkta sayılmaz sadece doktor acil doğuma falan girerse biraz sarkma oluyo ama en fazla yarım saat bekliyosun,geçen gidişimde doğum ünitesini ve odalarıda gezdim gerçekten güzel fiyatıda çok uygun bence bi git derim en azından görmüş olursun.
ben 29 ağustosta saat 4 de gidecem bidahaki randevuya
melsa ve gülsen bende ayın 2 sine randevu aldım.dünde kardeşim gitmiş oda memnun kalmış hayırlısı diyorum inşallah sağlıkla bebişleri kollarımıza alırızz kızlar ama bir ara görüşüp tanışalım orda olur mu? çk sevinirimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
melsacım doğum ünitesini ve odaları nasıl gezdin? yani direk gittin mi yoksa doktorunla falan mı gittin ay bende merak ettim bi sonraki randevuda bende göreyim
yadecim ayın 2sine saat kaça aldın ben de bugün alıcam denk getirmeye çalışayım bide hangi doktordan aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?