160 ytl üstüne nakit ödeyince %10 indirmde yaptılar üstelik. 140 ytl ödemiş olduk. haftasonu acık. ama cok kalabalık olacagını tahmın edıyorum ben cuma gunu gıttım hanın içi boştu ama emınönu herzamankı gıbı tıklım tıklımdı. hanın içinde başka dükkanlarda var. Bence toptan almak daha ıyı ve arkadaslar çeşit çok. emin olun. bir batanıye aldım bayıldım tulumuyla takım oldu.ama kışlık henuz gelmemiş haberınız olsun. agustos ortalarında gelir dediler. ben alışveriş merkezin birinde banyo havlusu sormustum 23 ytl idi. aynısını 9 ytl aldım. ee bu kadar bahsettikten sonra takdir de para da sizin.yerimseniben
slm canım naber nasılsın bugun yoktur bir problem insallah.canım havuzlu han dediğin yerde kartlı alışverişe indirim yokmu?yazdıkların çok uygun fiyatlı da gidip bakalım bizde gerçi fazlada bişey almak istemiyorum maşallah bir sürü şeyi oldu.hastane çıkışının fiyatını hatırlıyormusun birde küvetin?kendinize dikkat edin öpüldünüzzzzzzzzzzzz:1hug:
Melsacım kovulduk burdan devam edelim, ben de çok duydum tam teşekküllü hastane iyi olur diyenleri, hatta bu konuda en çok adı geçen zekai tahir burak, ama oraya özel doktorsuz gitmek olmuyor özel doktor araştırdım tamam çok fazla özel doktoru var ama onlarada açıkçası güvenemiyorum doğuma girermi girmezmi çünkü benim doğum bayrama da denk gelebilir, dediğin gibi doğuma girdiğin an yalnızsın kimin eline düşeceğin belli değil ben yanımda eşimi istiyorum ama o kabul etmiyor en azından annem olsun istiyorum sonuçta ilk doğum çok tecrübesizim desteğe ihtiyacım olabilir, gerçi zekai tahirde vıp doğum odası varmış ama onuda bi araştırmak lazım bu konuda bi bilgin varmı?
Hangi doktoru tercih edeceksin? bide randevu için hemen ara bana en erken 10 gün sonraya verdiler tahmin ettiğimiz gibi kalabalıklaştı galiba
slm arkadaşlar burası çok iyi oldu valla ne güzel herkes birbirinin tecrübelerinden faydalanıyor.ben Doğan hastanesiyle ilgili yazmıştım sanırım sana ve özelliklede denk düşmüş Filiz hn doktorunmuş ben o kadını hiç beğenmedim ilgisiz ve alakasız tecrübeli olabilir çünkü ssk dan gelmiş ama insana yaklaşımı hoş değil ticari bakıyor olaya.bir arakadaşımızda sanırım Serdar beye gidiyormuş onu bilmiyorum ama Doğanın eski jinekologları çok daha iyiydi.Çamlık için iyi diyorsun öylemi fiyatları nasıl canım doktorumla konuşacağım bakalım neresi olacak bizimde henüz belli değil.kendinize çok iyi bakınnnnnnnn öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz :1hug:
Herkese merhaba tatilden pazartesi geldim temizlik falan anca oturdum bilgisayarin basina dedigim gibi 8 yil once orada dogum yaptim memnun kaldim simdide oraya devam etmeye karar verdim fiyata gelince sezaryen kendi dr la 1100 ytl senin dr disaridan gelecekse arayip sadece hastane fiyati al dogum fiyatini zaten kendi dr verecektir optum
Selam canım bu aralara yogunum işyerinde bakamadım evde de bakamıyorum eşimle yarış halındeyız kım önce kaparsa bılgısyarı artık. ee tabı yemek bulaşık derken hep kaybedıyom Çok üzgünüm çoook kuvetın fıyatını hatırlamıyoum ama sanırım 16 ytl idi kredi kartı gecen yerlerde var. benım aldıgım yerde de bakmadım ama mutlaka vardır cunku nakite indirim yapıyordu. istersen telefon numaralarını bulup gönderiyım sana magazanın. bence de cok şey alma çantasıu kuvetı gıbı şeyler alabılırsın yada battaniye gıbı. hastane cıkışı ben almadım orda daha önce almıstım ama keşke bekleseymişim dedim cunku okadar ceıt varkıı. 20 parça hastane çıkışı 30 ytl yazıyordu tezgahta.
allaha emanet olun sizde öpüldünüzzzz
slm canım ne var ne yok merak ettik oğlumla sizi soralım bakalım dedik nasılsınız diye.hazırlıklar nasıl gidiyor.haftasonu bizde yatak odası işini hallettik çok şükür gezdik dolaştık burnumuzun dibinden kısmet oldu.950 ytl odası tuttu+beşik+küvet+chicco ürün çantası hepsi1100 tuttu 10 taksit yaptırdık eylülde teslim edecekler.özletmeyin kendinizi arada ses verin bizeeeeeeeee.bu arada babası UMUT istiyor eğer isim bulamazsak haberin olsun canım.Merte iyi bak kendinede tabiiiiiii:1hug:
Selam canım. UMUT heeee cokgüzel bı isim yaaa. hayırlı olsun allah saglıklı sihaatli buyuteyı nasıp etsın. bende bebişin odasının boyanmasını beklıyorum. agustos sonu hazır olur heralde. dun doktora gıttım Mertciğim 1500 kg olmus bende dıyorum nıye karnım acıyo agırlaştım megerse kılo alımısız teyzesısırnaşık şey
haftaya çalışabilir raporu alıcam inşallah 5 hafta daha calısabılır dayanabılırım.
yaptıgım bebek şekerlerini foruma koyacaktım ama beceremdım nasıl yapılacagını bilmediğimden. sende kendine bebişine ıyı bak öptük Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?