ekim anneleri hangi hastanede doğum yapıcaksınız

slm canım naber nasılsın bugun yoktur bir problem insallah.canım havuzlu han dediğin yerde kartlı alışverişe indirim yokmu?yazdıkların çok uygun fiyatlı da gidip bakalım bizde gerçi fazlada bişey almak istemiyorum maşallah bir sürü şeyi oldu.hastane çıkışının fiyatını hatırlıyormusun birde küvetin?kendinize dikkat edin öpüldünüzzzzzzzzzzzz:1hug:

bende istanbulda bi hastane arıyorum medipol yada üskudar yunus emre hastanesını düşünüyorum daha gidip konuşmadım.dr da yok henuz ne yapcam bilmiyorum yaaaa

Selam canım bu aralara yogunum işyerinde bakamadım evde de bakamıyorum eşimle yarış halındeyız kım önce kaparsa bılgısyarı artık. ee tabı yemek bulaşık derken hep kaybedıyom Çok üzgünüm çoook kuvetın fıyatını hatırlamıyoum ama sanırım 16 ytl idi kredi kartı gecen yerlerde var. benım aldıgım yerde de bakmadım ama mutlaka vardır cunku nakite indirim yapıyordu. istersen telefon numaralarını bulup gönderiyım sana magazanın. bence de cok şey alma çantasıu kuvetı gıbı şeyler alabılırsın yada battaniye gıbı. hastane cıkışı ben almadım orda daha önce almıstım ama keşke bekleseymişim dedim cunku okadar ceıt varkıı. 20 parça hastane çıkışı 30 ytl yazıyordu tezgahta.
allaha emanet olun sizde öpüldünüzzzz

Melsacım kovulduk burdan devam edelim, ben de çok duydum tam teşekküllü hastane iyi olur diyenleri, hatta bu konuda en çok adı geçen zekai tahir burak, ama oraya özel doktorsuz gitmek olmuyor özel doktor araştırdım tamam çok fazla özel doktoru var ama onlarada açıkçası güvenemiyorum doğuma girermi girmezmi çünkü benim doğum bayrama da denk gelebilir, dediğin gibi doğuma girdiğin an yalnızsın kimin eline düşeceğin belli değil ben yanımda eşimi istiyorum ama o kabul etmiyor en azından annem olsun istiyorum sonuçta ilk doğum çok tecrübesizim desteğe ihtiyacım olabilir, gerçi zekai tahirde vıp doğum odası varmış ama onuda bi araştırmak lazım bu konuda bi bilgin varmı?

geldim şekerim,evet zekai tahiri çok öneriyolar ama orda bi özel doktorun muayene fiyatı aylık 150 ytl,doğum içinde özel oda fiyatı 250 ile 500 arasında değişiyo dediler,ama doğumdan sonra özel odaya geçiyomuşsun,yani sancı odasında ve doğum odasında herkesle berabersin

valla bende haftaya izine ayrılcam,o zaman bi muyene için gitmeyi düşünüyorum,doktorla falan bi konuşayım içime sinerse doğumuda orda yaparım,ben testlerimi falan tekai tairde yaptırdım,tamam iyi hastane ama çok kalabalık,2 şer 3er kişi alıyolar muyeneye bide her seferinde başka doktor bakıyo,son bir aydır atapark tıp merkezine gidiyodum keçiörende oturuyorum da ben,orayada 10 ytl veriyodum muayene için,lokman hekiminde fiyatları uygun geldi bundan sonra bide oraya gidecem bakalım.

Hangi doktoru tercih edeceksin? bide randevu için hemen ara bana en erken 10 gün sonraya verdiler tahmin ettiğimiz gibi kalabalıklaştı galiba

Hangi doktoru tercih edeceksin? bide randevu için hemen ara bana en erken 10 gün sonraya verdiler tahmin ettiğimiz gibi kalabalıklaştı galiba

aaa öylemi demekki gerçekten çok kalabalık,benim aklımda bi doktor yok rastgele gidecektim,zaten 3 tane kadın doğumcu var sanırım üçüde bayan,senin tavsiye edeceğin bi doktor var mı ne zaman gideceksin

Benim randevum çarşamba günü Elif hanıma gidicem, tavsiye üzerine ama diğer 2 doktor için de iyi şeyler duydum, gebeliğinde bir sıkıntı var mı?

yok çok şükür benim baştan beri bi sıkıntım olmadı,testlerim falanda gayet güzel çıktı,o yüzden de zaten eğer erken doğum falan olmassa tam teşekküllü devlet hastanesindense özel hastanede yapmak istiyorum doğumu,sen çarşamba gidince fikirlerini iletirsin arık bana,ben sanırım haftaya gidemem yoğunmuş ya

Olur canım iletirim tabiki, aynen şükürler olsun bende sıkıntısız olduğum için özeli tercih ediyorum umarın bundan sonraki dönem+doğum+doğum sonrası böyle devam ederiz

inşallah canım bende biraz önce randevu aldım 5 ağustosa verdiler biraz yoğun oluyo dediler,fatma hanımdan aldım bende onunla görüşeyim sonra birbirimize fikir veririz

Herkese merhaba tatilden pazartesi geldim temizlik falan anca oturdum bilgisayarin basina dedigim gibi 8 yil once orada dogum yaptim memnun kaldim simdide oraya devam etmeye karar verdim fiyata gelince sezaryen kendi dr la 1100 ytl senin dr disaridan gelecekse arayip sadece hastane fiyati al dogum fiyatini zaten kendi dr verecektir optum

slm canım hoşgeldin umarım iyi geçmiştir tatilin zaten tatilin kötüsü olmazda:))
ben doktorumla konuştum istediğin heryere gelirim 1500ytl ücretim dedi,Hizmeti önerdi bana bende araştırıyorum işte daha var gerçi doğuma ama bilgi topluyorum çok mersi verdiğin bilgi için kendine ve bebişe iyi bak lütfen öpüyoruzzzzzzzzzzzz:1hug:

slm canım ne var ne yok merak ettik oğlumla sizi soralım bakalım dedik nasılsınız diye.hazırlıklar nasıl gidiyor.haftasonu bizde yatak odası işini hallettik çok şükür gezdik dolaştık burnumuzun dibinden kısmet oldu.950 ytl odası tuttu+beşik+küvet+chicco ürün çantası hepsi1100 tuttu 10 taksit yaptırdık eylülde teslim edecekler.özletmeyin kendinizi arada ses verin bizeeeeeeeee.bu arada babası UMUT istiyor eğer isim bulamazsak haberin olsun canım.Merte iyi bak kendinede tabiiiiiii:1hug:

Selam canım. UMUT heeee cokgüzel bı isim yaaa. hayırlı olsun allah saglıklı sihaatli buyuteyı nasıp etsın. bende bebişin odasının boyanmasını beklıyorum. agustos sonu hazır olur heralde. dun doktora gıttım Mertciğim 1500 kg olmus bende dıyorum nıye karnım acıyo agırlaştım megerse kılo alımısız teyzesısırnaşık şey
haftaya çalışabilir raporu alıcam inşallah 5 hafta daha calısabılır dayanabılırım.
yaptıgım bebek şekerlerini foruma koyacaktım ama beceremdım nasıl yapılacagını bilmediğimden. sende kendine bebişine ıyı bak öptük Şeniz

oyyy oyyy yerim onu ben 1500 olmuş demek maşallah benim oğluşuma 3500-4000 arası olur sanırım tosunum benim bakalım bizimkisi nasıl 11 gün sonrada bizim kontrolumuz var.valla merakla bekliyorum şekerinin resmini canımcım.inşallah dayanırsında iznini doğumdan sonra rahat kullanırsın.kocaman öpüyoruz siziiiiiiiiiiiii:1hug:

gülşencim bugün lokman hekime gittim, valla doktoruda hizmetide süperdi fiyatları da çok uygun , fatma hanımdı doktorum herşeyi tek tek sordu,inanılmaz memnun kaldım,artık kararım kesin,lokman hekimde yapacam doğumu allah nasip ederse

allah nasip ederse samsun anadolu hastanesinde yapacağım doğumu. doktorum da zehra yılmaz ve herkese tavsiye ediyorum . mükemmel bir dr.çok güzel ilgileniyor ve üstelik insanı hiç panikletmiyor,gayet sakin bir yol izletiyor...allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…