ekim 2013 anneleri

esra_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
41
3
96
37
Bursa
merhaba anne adayları ekimde dogum yapacaklar yasadıgınız sorunlar neler hamılelıgınızı nasıl gecirdiniz gelin burada sorunlarımızdan bahsedelım

34. haftamı yarın bıtırmek uzereyım Allahın izniyle bu zamana kadar cok rahat bır hamılelık gecırdım ama son 3 haftadır felaket kasıntım var nette arastırdım doktorumada sordum dogumdan sonra gecer yaapbılecegımız hiçbişey yok dedı benim gıbı olanlar varmı sız nasıl sorunlar yasıyorsunuz evlatlarımızı sag salım alırız inş. kucagımıza...

Merhaba , kaşıntınız nerede? genital bölge ise doktorunuzun yardımcı olması gerekirdi. eğer karnınızda,göğsünüzde ise bilinki çatlayacağı için. sakın kaşımayın sürekli yağlayın. zeytin yağı , bebe yapı , badem yağı yada profosyonel bir krem lirac mesela... nemli tutmalısınız ki karşınmasın ve çatlamasın.

kol ve bacaklarımda canım kasıntım doktorum yapacak bısey yok dedı cekeceksın dayanılmaz hale geldı artık yara bere ıcınde her yerım artık kasırken canım acıyor

kol ve bacaklarımda canım kasıntım doktorum yapacak bısey yok dedı cekeceksın dayanılmaz hale geldı artık yara bere ıcınde her yerım artık kasırken canım acıyor

bence siz bi cildiyeye de gidin. hamile olduğunuzu belirtirseniz ona göre bir tedavi uygular. çok enteresan. yediğiniz bir şey de olabilir. kadın doğumcular bu tarz şeylerde cevap veremiyor bazen. uzmanluıkları dışında sonuçta ihmal etmeyin derim çok geçmiş olsun

canım gıttım cıldıyeye krem verdı ama faydası olmaz dıede soeldı hamıleıkte hormonlar degıstıgı ıcın oluyomuş 300 hamıleden bırınde denk gelıo odabana denk geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…