• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2012de evlenecekler burada toplanalım.

dasle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
70
9
48
MErhabaaaa 6 Ekimde evleniyorum, çok az bir süre var ve ben daha gelinlik bakmadım. Kına vs yapılacak çok şey var! Ekimde evlenecek başka arkadaşlarım varsa bilgi alışverişi yapmak isterim

Merhaba , bende tam 6 ekimde evleniyorum :)
Ben ıvır zıvır eşyalarımın nerdeyse hepsini aldım bir tek büyük eşyalar kaldı onlarıda evi tutunca alıcaz inşallah ...
Ama düğün kısmına gelirsen sadece gelinlik işini hallettik.. Biz evlendirme dairesinde nikah yapıcaz sonrasında da aile arasında bir kutlama yemeğine gitmeyi planlıyoruz.
Şimdi harıl harıl hem kına hemde yemek için mekan bakıyorum..
Evi de ağustos sonuna doğru tutalım diyoruz, bu ay da geçsin dedik ...

Benimde 6 ekim:)
Benim herseyim hazir.. Sadece mobilyalarim eksik evi suan hazirliyoruz.. Mutfak fln alacaz gelmesi 2 ay sürüyor..
Ama iyiki herseyimi almisim.. Cok stresli bu isler.. Ama bi o kadarda güzel..
Bence herseyinizi bir an önce alin.. Heleki elbiseleri.. :)

Benimde evim ve beyaz eşyalarım hazır. Sadece halılar ve perdeler ufak tefek aksesuarlar kaldı ve gelinlik falan daha bakamadım bile. Kına içinde hiçbirşeye başlamadım. Nasıl yetişecek bilmiyorum

bence bir an önce gelinlik bakmaya basla... zamanin az kalinca istedigini degil buldugunu giymek zorunda kalma...
istedigin gibi olsun.. bunun icinde zamana ihtiyacin olabilir...

Merhabalar , biz de eylül-ekim gibi düşünüyoruz düğünü, tabii her şey planlandığı gibi giderse. Nişanlımın iş durumu kesinleşmediğinden dolayı tam bi hazırlık içine giremiyoruz. Çeyizimin önemli kısmını tamamlamıştım, şimdi de gelinlik bakacağım inş.

mrba arkadaşlar bende geçtiğimiz ekim ayında evlenmiştim...eğer 2. el gelinlik düşünenler varsa görüşebiliriz..keşke bende 2. el gelinlik alıp okadar para vermeseydik diyorum

$SEREN  (14).jpg düşünenlerle görüşebiliriz

MErhabaaaa 6 Ekimde evleniyorum, çok az bir süre var ve ben daha gelinlik bakmadım. Kına vs yapılacak çok şey var! Ekimde evlenecek başka arkadaşlarım varsa bilgi alışverişi yapmak isterim

merhaba bnmde 7 Ekimde.

bende gelinliğimi almadım ıvır zıvırlar tamam büyük eşyaları beğendik ev hazır olduğu zaman gelecek eşyalar mobilyalar yapılacak ölçüler alındı hayırlısı bakalım.

benimkide 14 ekim olucak ama ev konusunda kararsızım ne zaman tutulması gerekiyor onu hesaplayamıyorum bir türlü:)

merhaba bnmde 7 Ekimde.

bende gelinliğimi almadım ıvır zıvırlar tamam büyük eşyaları beğendik ev hazır olduğu zaman gelecek eşyalar mobilyalar yapılacak ölçüler alındı hayırlısı bakalım.

Şekerim bu topikte de birlikteyiz :52:Ekimi görünce zıpladım

Bende 6 Ekimim:46::46: gelinlik modelim tamam kumaşım alındı sıra dikimde, bugüne kadar sinir küpüydüm ortada bişey yok diye 1 saat önce aradılar beğendiğim mobilyaları almışlar, biraz geç oldu ama yavaş yavaş başladılar eminim çok sıkışacaz, bunun evi var, perdesi var, halısı var,, yerleştirmesi var offf çok üşeniyorumm çoookkk:52:

Back