Ekim 2009 Bebikleri bulutu :))

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
40
İstanbul
ne zamandır istiyorduk biraraya gelmeyi hatırlayanlar vardır en son hamileyken ikea meydanda buluşup göbik tokuşturmuştuk bu kez bikaç fire vererek şeymalarda buluştuk
3 prens ve benim cici prensesim alyaylaopuyorumnanaktan
buluşma geçen haftaydı ama ben nete giremediğim için geciklemli olarak resimleri ekliyorum affola..
bu aradaa günün özetini vereyim hemen ne kadar emzik varsa denedik alya hatun hiçbirini kabul etmedi taa ki fatoş emzikle tanışana kadar meğer bizim kız fazla masraf olmasın dermiş,bildiğiniz bakkal emziğini bir iştahla emiyor ki sormayın...
gündem 2:) ben yusuf boranın şeymada alyamın süt annesi olduzemuszemus
rüzgarcığım beni kabul etmedi seçici bebe:sinifsinif:
çok güzel bi gündü gelemeyenler üzülsün valla:)
şeymacığımın ellerine sağlık 2 bebekle sofrayı donatmış bizlere..
tekrar görüşmek ümidiyle..

şeyma topice koyuncak da çok hoşuma gitmişti bi kez daha maşallah aybikimm...kuzulara da annelerine de:)4ünün yanyana resmi süper:))

ne güzel dostluğunuz daim olsun.çok özendim valla.bebekler çok tatlı hepsini öpüyorum.süt anne olmanızda çok hoş olmuş ayrıca şahsen ben yapamazdım heralde böyle bişey.

maşallah ya çok tatlılar bayılıyorum emzikli bebeğe hasta oldum hepsine rabbim nazardan korusun hepsini
bu arada aybikecim alyanın üstündeki elbiseden annem almış o kadar beğenmiştim ki
şimdi alyanın üstünde görünce giydireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :ecrin_bebek:

nasıl güzel bir tablo bu MAŞALLAH HEPıNıZE...
dostluğunuz daim olsun,inşallah bu şirin meleklerin bundan sonra yaşıyacakları mutlu günlerindede hep birlikte olursunuz ..

gerçekten güzel bir gündü tabi benim oğlan bayağı huysuzdu bira uslu dursa sanırım daha güzel olacaktı benim için tabi inşallah bebişlerimizin büyüdüğünü ve beraber çok iyi arkadaş olduklarını görürüz bu arada rüzgarım'ın süt kardeşi yusuf bora oldu

süt annelik çok ilginç bişey emzirirken bebeğe kaynıyorsunuz
ben kayramıda emzircem daha çünkü şeymayla dosluğumun daim olmasını diliyorum bebiklerde rahat rahat oynar:)

evet aynen öyle...sağol aybıkım inşallh daim olucak dostluğumuz bırbırlerınede helal oldular ohhhh rahat rahat toplaşırızzz buyuduklerınde..

herkese çok tşkler...

Back